طرز تهیه همبرگر گوشت و قارچ


burger

در این همبرگر خوشمزه از مخلوط قارچ و گوشت استفاده شده است. همین امر باعث شده است که این غذا بدون اضافه کردن کالری و چربی اضافی، مواد مورد نیاز بدن شما را تامین کند. قارچ‌هایی که در این غذا استفاده می‌شود معمولا دارای طعم بسیار خوشمزه‌ای هستند و می‌توانند طعم بی نظیری به همبرگر شما ببخشند.

برای4 نفر زمان پخت: 14 دقیقه زمان آماده سازی 20 دقیقه زمان شروع تا اتمام کار: کمتر از 45 دقیقه

مواد لازم:

170 گرم قارچ خرد شده 170 گرم گوشت یک عدد تخم مرغ کوچک یک سوم پیمانه آرد سوخاری یک قاشق چایخوری سس خردل یک دوم قاشق چایخوری دارچین یک چهارم قاشق چایخوری مرزه یک دوم قاشق چایخوری آویشن یک دوم قاشق چایخوری فلفل شیرین سه چهارم قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل چهار قاشق چایخوری چدار رنده شده چهار عدد نان یک عدد سیب ترش

طرز تهیه:

ابتدا قارچ‌ها را داخل غذاساز بریزید و به خوبی خرد کنید . از غذاساز خارج کنید و آب باقی مانده را از آن بگیرید . سپس به یک کاسه منتقل کنید. به قارچ‌های خود گوشت، تخم مرغ، آرد سوخاری، خردل ، دارچین، مرزه، آویشن، فلفل شیرین، نمک و فلفل را اضافه کنید . خوب با هم مخلوط کنید . ترکیب بدست آمده را به 8 قسمت تقسیم کنید . هر کدام را به قطر دلخواه باز کنید و سپس روی آن‌ها یک قاشق غذاخوری پنیر چدار بریزید. سپس همبرگرهای خود را با دمای متوسط بر روی منقل و یا سایر موارد موجود، گریل کنید تا به خوبی بپزد.هر طرف باید به مدت 4 الی 5 دقیقه بپزد. همبرگرهای آماده را داخل نان بگذارید و میل کنید .می‌توانید از سیب ترش برای سرو کردن استفاده نمایید.


تبلیغات

[ منبع این خبر سایت آلامتو می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال