طرز تهیه آش دندان


قلم گوساله                   1 عدد
گوشت گوسفندی           500 گرم
نخود                            1 پیمانه
لوبیا قرمز                      1 پیمانه
عدس                          1 پیمانه
لوبیا چیتی                    1 پیمانه 
برنج                            1 پیمانه
لوبیا سفید                   1 پیمانه
گندم پوست کنده          3 پیمانه
نمک و زردچوبه              به مقدارلازم
فلفل سیاه و قرمز          به مقدار لازم
کشک و کوفته قلقلی     برای تزیین
پیاز داغ و نعناع داغ        برای تزیین

آب حبوباتی که از دو روز قبل خیس کرده اید را دو سه بار عوض کنید. سپس نخود و لوبیا را با هم بپزید و لوبیا چیتی و لوبیا سفید را جداگانه و با هم بپزید . بقیه مواد را هم جدا از هم بپزید. آب قلم و آب گوشت پخته شده را روی حبوبات بریزید و بگذارید تا آش جا بیفتد سپس نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید . گوشت پخته شده را ریش ریش کرده و در آخر به همراه پیاز داغ به آش اضافه کنید. روی آش را با کشک و پیاز داغ و نعناع داغ و کوفته قلقلی تزئین کنید.
 

نکات تکمیلی در مورد آش دندان

آش دندان جزو آش و حلیم میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش دندان را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

آش دندان ، طرز تهیه آش دندان

[ منبع این خبر سایت نمناک می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال