طرزتهیه کوفته مرغ


سینه مرغ          1 عدد
پیاز درشت         1 عدد
جعفری خرد شده 4 الی 5 قاشق
تخم مرغ            1 عدد
برگه زردالو          1 پیمانه
گردوی خرد شده   نصف پیمانه
کشمش سرخ شده نیم پیمانه
پیاز داغ              3 الی 4 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی   2 قاشق
روغن زیتون          2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه و فلفل  به میزان لازم

ابتدا سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده و جعفری خرد شده خوب مخلوط کنید وبعد تخم مرغ ونمک و زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید.داخل یک ظرف 3 لیوان آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید. از مایه به دست آمده گلوله هایی برداشته و درون آن کشمش و پیازداغ و گردو بگذارید و درون آب جوش انداخته و بعد از پخته شدن کوفته ها رب و روغن زیتون وکمی نمک و زردچوبه اضافه کنید در آخر برگه و پیاز داغ را اضافه نمایید.
 

نکات تکمیلی در مورد کوفته مرغ

کوفته مرغ جزو دلمه و کوفته میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
کوفته مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

کوفته مرغ ، طرزتهیه کوفته مرغ

[ منبع این خبر سایت نمناک می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال