طرز تهیه آجیل پلو متفاوت و مجلسی


طرز تهیه آجیل پلو متفاوت و مجلسی

طرز تهیه آجیل پلو متفاوت و مجلسی

برای تهیه یک غذای متفاوت و خوش طعم با برنج با آموزش ما در پارسناز همراه باشید ! شايد فكر كنيد براي پخت اين قاطي پلو بايد يك مقدار آجيل را با پلوي سفيد مخلوط كنيد ولي اين طور نيست. اين غذا به خاطر اينكه ترکیبي است از موادي با طعم و رنگ متفاوت، آجيل پلو نام گرفته است

شايد فكر كنيد براي پخت اين قاطي پلو بايد يك مقدار آجيل را با پلوي سفيد مخلوط كنيد ولي اين طور نيست. اين غذا به خاطر اينكه ترکیبي است از موادي با طعم و رنگ متفاوت، آجيل پلو نام گرفته است. شما حتي مي توانيد مواد دلخواه خودتان را به اين تركيب اضافه كرده يا با توجه به ذائقه تان ماده اي را از اين تركيب كم كنيد.

مواد لازم براي 4 تا6 نفر

3 پیمانه برنج
2 عدد سیب‌زمینی متوسط
1 قوطی کنسرو نخودفرنگی
100 گرم رشته پلویی
4 ق س رب گوجه‌فرنگی
400 گرم گوشت راسته
1 عدد پیاز بزرگ
1 ق س ادویه گوشت
1 ق س پودر دارچین
به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

طرز تهیه:

1. ابتدا برنج را تقریبا از 3 ساعت قبل خیس کنید. پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید. گوشت را ریز خرد کنید و به پیاز اضافه کنید. ادویه گوشت و دارچین را بیفزایید و کمی تفت دهید. يك لیوان آب داغ اضافه کنید و بگذارید به مدت حدود يك ساعت با حرارت ملایم بپزد تا گوشت‌ها نرم و آب آن هم گرفته شود.

2. حالا باید رب‌گوجه را اضافه کنید و آن را همراه با گوشت کمی تفت دهید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید.

3. سیب‌زمینی‌ها را پوست بكنيد و به صورت نگینی خردکنید سپس داخل روغن داغ سرخ کنید. وقتی سیب‌زمینی سرخ شد، آن را همراه با نخودفرنگی که آب آن را گرفته‌اید و نمك و فلفل به گوشت اضافه کرده و بعد آنها را باهم مخلوط کنید.به اين صورت مايه اين پلوی مخلوط آماده است.

4. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا کمی نرم شود. 5 دقیقه قبل از آبکش کردن برنج، رشته پلویی خرد شده را به برنج اضافه کنید، سپس آن را آبکشی کنید. ته‌دیگ دلخواهتان را داخل قابلمه قرار دهید. حالا برنج و مایه گوشت را لابه‌لای هم در قابلمه بریزید، سپس برنج را دم کنید.

5. بعدازآنکه برنج آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

یه جور دیگه

– می‌توانید برای خوش‌رنگ شدن برنج هنگام جوشیدن، به آب آن يك قاشق زردچوبه اضافه کنید.

– می‌توانید به‌جای کنسرو نخودفرنگی از نخودفرنگی تازه آبپز شده استفاده کنید.

مطالب مرتبط:

نحوه پخت نودل با گوشت و قارچ

طرز تهیه غذایی جدید با نودل

طرز تهیه هویج پلو لبنانی +عکس

طرز تهیه انار پلو با مرغ غذای خوشمزه شب یلدا

آموزش ته چین خوشمزه شیرازی

[ منبع این خبر سایت پارس ناز می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال