طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر


سس سیر این سالاد سالم به آن طعم بی نظیری می دهد. فقط ۷۵ واحد کالری دارد و این سالاد سرشار از اسیدفولیک است.

مواد لازم برای سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر :

اسفناج خرد شده  ۱ فنجان
سیب زمینی پخته خرد شده (در صورت دلخواه با پوست) ۲ فنجان
نمک به مقدار لازم


مواد لازم سس سیر:

سیر خرد شده ۱ قاشق غذاخوری
 آبلیمو  ۱ قاشق چایخوری
کشک کم چرب  ۲ قاشق غذاخوری
 پودر شیر ۱ قاشق چایخوری
پودر خردل نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و اسفناج با سس سیر :

همه مواد تشکیل دهنده سس را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و تا زمانی که صاف و یکدست شود هم بزنید. بعد آن را بگذارید داخل یخچال تا خنک شود.

برای نیم ساعت اسفناج را در یک ظرف پر از آب سرد قرار بدهید. بعد از این زمان آبکشی کرده و داخل یک پارچه در یخچال بگذارید تا زمانی که بخواهید آن را سرو کنید.

سیب زمینی ها را هم داخل یخچال بگذارید.

برای سرو سالاد، اسفناج و سیب زمینی را ترکیب کرده و کمی نمک روی آن بپاشید، سس را روی آن ریخته و خوب هم بزنید. و فورا سرو کنید.

[ منبع این خبر سایت عصر ایران می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال