پوره سیب زمینی کلاسیک


مواد لازم پوره سیب زمینی کلاسیک

سیب زمینی  2 کیلو گرم

نمک و فلفل  به میزان لازم

خامه  1 پیمانه

شیر  1 پیمانه

کره   120 گرم

پوره سیب زمینی ، طز تهیه پوره سیب‌زمینی کلاسیک ، پوره سیب زمینی


طرز تهیه پوره سیب زمینی کلاسیک

    سیب زمینی ها را با پوست شسته و در ظرفی پر از آب روی حرارت می گذاریم, وقتی آب جوش آمد شعله را کم می کنیم تا سیب زمینی ها بپزند.
    وقتی سیب زمینی در حال پخت است، در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را می ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می گذاریم تا کره کامل ذوب شود. حواستان باشد که نمی خواهیم این مخلوط بجوشد, فقط کمی گرم شود.
    پس از اینکه سیب زمینی ها کامل پختند, که زمان آن بستگی به اندازه سیب زمینی ها دارد؛ آنها را از آب خارج می کنیم, پوست کنده و با گوشت کوب می کوبیم تا کامل له شود.
    مخلوط خامه را داغ داغ روی آن می ریزیم و کامل مخلوط می کنیم تا کاملا یک دست شود.
    پوره را گرم سرو کنید.

پوره سیب زمینی ، پوره سیب زمینی ، طرز تهیه پوره سیب زمینی

نکات تکمیلی در مورد پوره سیب‌زمینی کلاسیک

پوره سیب‌زمینی کلاسیک جزو پیش غذا - بورانی و پوره میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پوره سیب‌زمینی کلاسیک را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

پوره سیب زمینی کلاسیک ، طرز پوره سیب زمینی کلاسیک

[ منبع این خبر سایت نمناک می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات