آموزش دستور تهیه مرغ کنجدی خوشمزه


طرز تهیه مرغ کنجدی در خانه + عکس مرغ کنجدی

آموزش دستور تهیه مرغ کنجدی خوشمزه

مواد لازم مرغ کنجدی : گوشت ران یا سینه مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم، آرد ذرت: ۲ قاشق غذاخوری، تخم‌مرغ: یک عدد ، روغن: به میزان لازم ، نمک و فلفل: به میزان لازم‌
مواد لازم سس تهیه مرغ کنجدی :

پیازچه ریز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری، سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری ، شکر و سرکه: از هر کدام یک قاشق غذاخوری ، سیر رنده شده: یک قاشق مرباخوری، آب: یک قاشق ، نمک و فلفل و روغن: به میزان لازم ، زنجبیل رنده شده: یک قاشق مرباخوری ، روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری ، کنجد: نصف فنجان

طرز تهیه مرغ کنجدی :

ابتدا گوشت مرغ را به قطعه‌های منظم خرد کنید. تخم‌مرغ را به همراه نمک و فلفل در ظرفی بشکنید و گوشت مرغ را در آن ریخته و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه آن را طعم‌دار نمایید.

بعد روغن را در تابه بریزید و آنها را سرخ کنید. در این فاصله مواد سس را آماده کرده و زنجبیل و سیر را رنده کنید با آرد ذرت، سس سویا، روغن کنجد و کنجد آسیاب شده، آب، شکر و سرکه و ۲ قاشق هم کنجد و فلفل مخلوط نمایید.

وقتی گوشت‌ها سرخ شد، سس را روی آن بریزید و بلافاصله از روی حرارت بردارید و در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پیازچه‌های ریز خرد شده تزئین و با پلوزعفرانی میل کنید.

منبع:چاردیواری

[ منبع این خبر سایت سایر می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات