آموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو


آموزش درست کردن و طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو را در ادامه این بخش از سایت ایران ناز می خوایند.

مواد لازم برای سالاد پرتقال و لبو:
لبو (بدون ساقه و برگ)      ۴ تا ۵ عدد
پرتقال (پوست کنده)      ۲ عدد
برگ منداب      مقداری
پیاز قرمز      مقداری
گردوی خرد شده (اختیاری)     یک چهارم فنجان

مواد لازم برای تهیه سس:
سرکه      یک چهارم فنجان
روغن زیتون      یک چهارم فنجان
خردل خشک      یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل      به مقدار لازم

طرز تهیه سس سالاد پرتقال و لبو :

در یک شیشه کوچک، تمام این مواد را با هم مخلوط کنید. خردل در این سس باعث ثبات آن می شود.

طرز تهیه سالاد پرتقال و لبو :

لبوها را با پوست بپزید. ترجیحا این کار را با جوشاندن آن انجام دهید. به این صورت که لبو را داخل یک قابلمه ریخته و روی آن آب ریخته و اجازه دهید جوش بیاید، بعد باید برای سی دقیقه به آرامی بجوشد تا بتوان چنگال را به راحتی درون آن فرو کرد. همچنین می توانید لبو را با پوست داخل فویل آلومینیومی بپیچید و برای یک ساعت داخل فر بگذارید (با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت). بعد از پخت لبوها، اجازه دهید به دمای اتاق برسند و بعد پوستشان را جدا کنید. حالا لبوها را به چهار قسمت تقسیم کرده و آنها را داخل یک کاسه بریزید. نیمی از سسی که درست کرده اید را روی آن بریزید.

حالا سالاد را با موادی که گفته ایم درست کنید. اگر می خواهید کمی رنگ به سالادتان اضافه شود، چند تکه پرتقال را به عصاره لبو (داخل کاسه ای که لبوها درون آن بوده اند) بریزید. اجازه دهید پرتقال رنگ لبو را جذب کند و از آن برای سالادتان استفاده کنید. حالا باقی مانده سس را روی سالادتان بریزید.

[ منبع این خبر سایت ایران ناز می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات