ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز


 ماهی به سبک آسیای جنوبی با چاتنی سبز که بدون اضافه کردن هیچ روغنی پخته و در واقع بخار پز می شود، غذای بسیار سالمی است. همچنین برای مزه دار و خوش طعم شدن ، آن را با چاتنی سبز یک سس آسیای جنوبی می پزیم.
 
مواد لازم:

    فیله ماهی ۶عدد

    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

    فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چای خوری

    لیمو ۲ عدد

    چاتنی سبز به میزان لازم


ماهی به سبک آسیای،چاتنی سبز

طرز تهیه:

1. روی فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. بر روی هر فیله ۲ برش لیمو بگذارید و از چاتنی سبز بر روی آن ها قرار دهید.

2. ۸ تکه کاغذ روغنی به سایز ۲۰ در ۲۵ سانتی متر برش دهید و در هر یک، یک عدد فیله ی آماده شده، قرار دهید و خوب بپیچید و با نخ مخصوص آشپزی ببندید.

3. در قابلمه ای بزرگی، به ارتفاع ۵ سانتی متر آب بریزید و بسته های ماهی را روی سبد بخارپز (به شکلی که با آب تماس نداشته باشند) قرار دهید و درب قابلمه را ببندید.

4. ماهی ها را برای ۱۴ تا ۱۶ دقیقه تا کاملا مغز پخت شوند،بخار پز کنید و سریعا میل کنید.
 
نکات:

1.  از ۶ عدد فیله ماهی (با گوشت سفید رنگ مانند لوزی ماهی) هر کدام به وزن تقریبا ۱۷۰ گرم استفاده کنید.

2.  لیمو ها را نازک حلقه حلقه کنید.

3.  در تهیه این دستور از چاتنی سبز ،نوعی سس آسیای جنوبی است، استفاده می شود.

4.  اگر دسترسی دارید به جای کاغذ روغنی، ماهی ها را در برگ های موز بپیچید و بپزید.

منبع :  آشپزباشی

[ منبع این خبر سایت ایران مطلب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال