نحوه آماده کردن دسر کادایف (۲ عکس)


با دیگران به اشتراک بگذارید

طرز تهیه دسر کادایف

مواد ضروری برای دسر کادایف

 
کادایف :۵۰۰ گرم 
کره آب شده :یک پیمانه 
کرم پاتیسیر :به میزان ضروری 
حین پسته :۱/۲ پیمانه
حین بادام :۱/۲ پیمانه 
میوه جدید :برای تزئین 
 
 
تصویر و عکس شماره ۱ ⇩
تصویر و عکس شیوه پخت دسر کادایف
 
 

شیوه پخت دسر کادایف

کادایف را با آب کمی مرطوب کنید و روی آن یک حوله مرطوب گذارید و به مدت ۳۰ دقیقه منتظر مانید.
پس از این مدت کادایف نرم شده را با کره آب شده ترکیب نمایید، برای این کار از دست بهره گیرید. در دو قالب گرد به قطر ۲۰ سانتی متر کادایف ها را گشایید را با سر انگشتان کمی فشار دهید.
در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه گذارید تا کمی دور آن قهوه ای روشن شود و از قالب طلاق گیرد، و منتظر مانید تا کادایف سرد شود.
برای سرو این دسر آن را در ظرف گذارید و از کرم پاتیسیر روی آن بریزید.
میوه های جدید، حین بادام و پسته را روی لایه اول بریزید و سپس لایه دوم را گذارید و روی کار را با شکوفه های پاتیسیر و میوه ها تزئین کنید.
 
 
تصویر و عکس شماره ۲ ⇩تصویر و عکس شیوه پخت دسر کادایف

نکات تکمیلی در رابطه با دسر کادایف

دسر کادایف جزو دسرهای مدرن میباشد
وقت آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۰ دقیقه
و وقت پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد .
دسر کادایف را قادر هستید در وعده دسر – سر سفره آورید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر عالی میباشد .

دسر کادایف ، شیوه پخت دسر کادایف

__________________

تهیه و تدوین : آتوسا ظ.

دسر و نوشیدنی در بخش آشپزی سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

رساند رايت منصور بر فلک حافظ
««« »»»
که التجا به جناب شهنشهی آورد

نحوه آماده کردن دسر کادایف (۲ عکس)

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات