نحوه آماده سازی مرغ معده پُر گیلانی


با دیگران به اشتراک بگذارید

طرز تهیه مرغ شکم پُر گیلانی

مرغ شکم پر از خورشت های رسمی و آبرومند و باستانی گیلان می باشد که بسیار در مراسمها بر روی سفره ها قرار دارد
مرغ شکم پر از خورشت های رسمی و آبرومند و باستانی گیلان می باشد که بسیار در مراسمها بر روی سفره ها قرار دارد, در ادامه با شیوه پخت کردن مرغ شکم پر گیلانی آشنایی پیدا خواهیم کرد.
مواد ضروری

        ۱ عدد پیاز رنده شده

        ازگیل

        ۱ عدد مرغ یک کیلویی

        ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری رب گوجه سبز یا ازگیل

        ۳۰۰ گرم مغز گردوی آسیاب شده

        سبزی معطر به صورت ضروری

        ۲ عدد لیمو ترش

        روغن به میزان ضروری

        نمک و فلفل و زردچوبه به میزان ضروری

 

تصویر و عکس شیوه پخت مرغ شکم پُر گیلانی

شیوه پخت

۱. در ابتدا باید کاسه ای کوچک تهیه و ۱/۲ و ۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه سبز یا ازگیل را با مقداری نمک و فلفل و زردچوبه ترکیب نموده و سپس با مخلوط, داخل و بیرون مرغ را مزه دار و مرغ را به مدت یک شب داخل یخچال بگذارید.

۲. بعد مدت وقت سپری شده, باید در کاسه ای دیگر گردوی آسیاب شده را به همراه باقی مانده رب , آب لیموترش و در صورت تمایل خودتان با سبزی معطر تهیه کند شده کاملا ترکیب نموده و شکم مرغ را پاره کنید و مواد ترکیب شده را داخل آن بریزید.

۳. فر را روشن کرده و دما را بر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد بگذارید, تابه ای عالی تهیه و کمی روغن داخلش ریخته و بر روی حرارت بگذارید.

۴. حالا مرغ را داخل تابه سرخ کرده تا به رنگ طلایی بشود, بلافاصله تابه را از روی حرارت بردارید. ( مرغ را جدا کنید, تابه  بهمراه روغن باقی مانده را کنار بگذارید بعد به آن نیاز دارید )

۵. ظرفی آماده کنید مرغ را داخلش گذاشته, با فویل ظرف را پنهان بکنید و به مدت ۱ ساعت داخل فر بگذارید.

۶. پس از مدت وقت گفته شده, فویل را از روی ظرف بردارید, مجددا ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید, روغنی که قبلا کنار گذاشته بودید را روی مرغ ریخته و باید منتظر مانید تا مرغ کاملا برشته بشود.

۷.  پس از برشته شدن و تهیه شدن مرغ قادر می باشید آن را بردارید و در ظرفی تزیین کرده و سر کنید.

مورد : از گشنیز و جعفری تهیه کند شده قادر هستید به عنوان سبزی های معطر بهره گیرید.

**لطفا نظر خود را در مورد سايت سرزه در انتهاي صفحه براي ما بنويسيد**

نگارش: رستم گ.

غذاهای گوناگون در بخش طرز تهیه انواع غذا سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

گر چه دانم که به جايی نبرد راه غريب
««« »»»
من به بوی سر آن زلف پريشان بروم

نحوه آماده سازی مرغ معده پُر گیلانی

TT / 26

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال