شیوه آماده سازی هویج پلو شیرازی خوش خوراک (۲ عکس)


با دیگران به اشتراک بگذارید

طرز تهیه هویج پلو شیرازی خوشمزه

تصویر و عکس شماره ۱ ⇩

تصویر و عکس شیوه پخت هویج پلو شیرازی طعم دار

شیوه پخت هویج پلو شیرازی طعم دار 

هویج پلو یکی از غذاهای طعم دار و مقوی ایرانی است که سر سفره همه ایرانیان مکان دارد. این غذا را به سبک شیرازی تهیه کنیم. هویج پلو از جمله پلوهای مخلوط کهنه است که معمولا آن را با هویج فرنگی ای که رنگ نارنجی تیره تری دارد، طبخ میکنند تا پلو ظاهر خوش رنگ و لعاب تری داشته باشد. برای تعلیم پخت این غذای طعم دار با ما همراه شوید.

مواد ضروری:

هویج یک کیلوگرم
برنج یک کیلوگرم یا ۶ پیمانه
شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان
روغن مایع سرخ کردنی ۶ قاشق سوپ خوری
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
زعفران ساییده شده یک قاشق چای خوری و مقداری زاید برای روی برنج
پیاز متوسط یک عدد
دارچین نصف قاشق سوپ خوری
نمک به میزان ضروری

تصویر و عکس شماره ۲ ⇩تصویر و عکس شیوه پخت هویج پلو شیرازی طعم دار

شیوه پخت:

۱. ابتدا برنج را زدوده و با مقداری نمک در آب خیس کنید. هویج ها را با پوست کن پوست بکنید و پس از شست شو با چاقو به صورت ضمن های باریک تهیه کند کنید.

نکته: از رنده درشت نیز قادر هستید برای این منظور بهره گیرید.

۲. تابه ای تهیه کنید و روغن را داخل آن بریزید و روی اجاق گذارید تا خوب داغ شود، سپس هویج های ضمن شده را داخل روغن سرخ کنید. پس از سرخ کردن ضمن هویج، شکر را در یک پیمانه آب جوش حل کنید و داخل تابه حاوی هویج تفت داده شده بریزید و روی اجاق گذارید تا محلول آب و شکر جوشیده

و ضمن هویج در این شیره کمی طبخ بکند. در ضمن، زعفران ساییده شده را نیز به آن افزایید و پس از یکی دو جوش، زیر اجاق را خاموش کنید؛ به این ترتیب مایه هویج پلو تهیه میشود.

۳. پیاز را پوست گرفته و پس از شستن، در گوشت چرخ کرده، رنده کنید. نمک و دارچین را نیز به گوشت افزایید و خوب ورز دهید. سپس آن را به صورت کوفته های ریزی درآورید.داخل تابه ای کمی روغن بریزید و کوفته ریزه ها را در روغن گذارید و روی اجاق قرار بدهید تا سرخ شود. کوفته ریزه ها را به مخلوط هویج ضمن شده افزایید.

۴. در قابلمه ای آب را بجوشانید و برنج خیس خورده را به آن افزایید و پس از مدتی جوشیدن، آن را آبکش کنید. در پایان قابلمه بزرگی تهیه کرده و پس از ریزش نیم پیمانه آب و روغن در قابلمه نان یا سیب زمینی را کف آن بچینید؛ سپس روی آن را با لایه ای از برنج آبکش شده پنهان بکنید. حالا نوبت مایه هویج پلوی روی برنج است. این کار را به صورت لایه لایه آن قدر تکرار کنید تا مایه و برنج به پایان رسانده شود.

در پایان روی برنج را مقداری آب و روغن بریزید و آن را به روش متداول پخت برنج، دم کنید. سپس ضمن پسته را نیز در کمی روغن تفت داده و برای تزئین تهیه کنید. پس از آنکه برنج دم کشید، آن را در ظرف نکته نظر بکشید و روی آن را با ضمن پسته و پلوی زعفرانی تزئین کنید.

نکات اصلی:

۱- شما قادر هستید به مکان آنکه کوفته ریزه ها را با ضمن هویج ترکیب نمایید، آنها را به هنگام کشیدن غذا در دیس، در لابه لای برنج بریزید.

۲-بعضی ها هویج پلو را با مرغ بیشتر دوست دارند بنابراین به مکان گوشت چرخ کرده از مرغ بهره میگیرند. برای این میزان هویج پلو، یک عدد یا ۵/۱ کیلوگرم مرغ نیاز است.

۳-با توجه به اینکه هویج پلو در بر می داری شیره شکر است و این شیره به ته دیگ نیز رسانده میشود، احتمال سوختن این غذا از دیگر پلوهای مخلوط بیشتر است. بنابراین یا زیر اجاق را بسیار کاهش دهید یا اینکه از شعله انتشار ده بهره گیرید. معمولا حدود ۳ ربع ساعت، وقت کافی برای دم کشیدن این پلو خواهد بود

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال