مصرف عناب برای علاج معضلات اندام


با دیگران به اشتراک بگذارید

مصرف عناب برای درمان مشکلات بدن

تصویر و عکس مصرف عناب برای درمان معضلات بدن

عناب یکی از خوب ترین میوه ها در مصارف گوناگون برای دمنوش ها و جوشانده هاست که در زمینه های درمانی فایده های زیادی دارد برای ترمیم بافت‌های زیان دیده و تقویت عضلات ,  پیش گیری از التهاب و آبریزش بینی ،دفع سموم از بدن،تسکین گلودرد ،گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس استفاده های زیادی دارد و قادر هست مبتلایان را درمان کند روش تهیه دمنوش با بهره گیری از عناب را در ادامه مطلب نقل خواهیم کرد.

بنظر طب باستانی مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول خنک سال برای درمان سرفه, سرماخوردگی, آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار پیشنهاد داده شده است. این میوه برای بیماران کبدی عالی است.
عناب بومی مناطق گرمسیر بوده و میوه زیتونی شکل عناب که در بر می داری فواید دارویی بسیار زیادی است در ابتدا سبز بوده و بعد از رسیدن به رنگ قرمز درآمده و چروک می‌خورد.
عناب خون را تصفیه و سموم را از بدن دفع می‌کند، سبب روشنی پوست شده و از بروز معضلات قلبی پیش گیری می‌کند. چای عناب در بر می داری ماده ضدسرطانی “ساپونینز” است. این چای باعث ترمیم بافت‌های زیان دیده و تقویت عضلات می ‌شود. این در حالی است که از جوشانده برگ عناب، برای تسکین گلودرد و از عصاره آن برای درمان آن استفاده می‌ شود. این میوه منبع خوبی از ویتامین C و حاوی مقادیر قابل ملاحظه‌ ای مواد معدنی است. همچنین در بر می داری پروتئین، کربوهیدرات و مواد معدنی کلسیم، فسفر، آهن، کاروتن، تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین و فلور است.
مزاج عناب از نظر طب قدیم معتدل و به اعتقاد ابوعلی سینا کمی خنک است و حرارت بدن را فرو می نشاند و تب بر خوبی است. علاوه بر این  حاوی “پکتین” به عنوان فیبر محلول مؤثر در کاهش چربی و قند خون است. محتوای چربی کل میوه عناب بسیار کم است. نسبت اسیدهای چرب اشباع نشده به کل چربی در میوه عناب بالا است.
در طب باستانی کشورمان مصرف جوشانده عناب به خصوص در فصول خنک سال برای درمان سرفه، سرماخوردگی، آنفلوانزا و انواع گلودرد بسیار پیشنهاد داده شده است. عناب به خاطر داشتن لعاب، نرم کننده سینه و ضد سرفه است و چای یا جوشانده آن گرفتگی صدا، آسم و تنگی نفس را از بین میبرد و برای پیش گیری از التهاب و آبریزش بینی پیشنهاد داده میشود.
عناب خواب آور و آرام بخش اعصاب است و بی استراحت کنی و خستگی شدید را از بین میبرد، مقوی سیستم مطمئنی بدن است و برای تقویت مغز و حافظه مفید و عامل کنترل کننده افزایش قند و فشار و اوره خون بوده و به سبب داشتن فیبر محلول، در کاهش چربی خون تاثیر می دارد
عناب یکی از میوه هایی است که در درمان مریضیهای کبدی از جمله کبد چرب مفید است. به نقل کرده محققان عناب مقوی سیستم گوارش و هضم کننده غذا و ضد نفخ است.
همچنین این میوه قدرت ماهیچه ها را بالا میبرد و بنیه بدن را زیاد میکند. عناب ملین بوده و تأثیر آن برای مدد به درمان یبوست به اثبات رسیده است، به گونه ای که  پیشنهاد داده شده است که افراد هر روز صبح یک تکه زنجبیل جدید و چندین دانه عناب را در یک لیوان آب جوش گذاشته و خورند. (ایمنا)

*اگر پيشنهادى داريد در قسمت نظر بنويسيد*

تهیه از: شيرين و.

خواص خوراکی ها در بخش تغذیه و سلامت سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

ديدار شد ميسر و بوس و کنار هم
««« »»»
از بخت شکر دارم و از روزگار هم

مصرف عناب برای علاج معضلات اندام

TT / 89 — TP / 17%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات