نحوه آماده سازی سینه مرغ سوخاری کنجد دار


با دیگران به اشتراک بگذارید

طرز تهیه سینه مرغ سوخاری کنجدی

تصویر و عکس شیوه پخت سینه مرغ سوخاری کنجدی

مرغ یکی از خوشخوراک ترین غذاهای دنیاست که به مدل ها و روش های فرق می داری میتوان آن را پخت. معمولا اکثر غذاهای طعم دار، مضر هستند ولی مرغ در عین لذیذ بودن، خواص زیادی دارد. مرغ سوخاری کنجدی از آن دسته غذاهای مغذی است که روغن ضروری ندارد و میتوان در آن از سبزیجات گوناگونی بهره گرفت؛ این غذا روش پخت نسبتاً سهلی دارد و به آسانی قادر می باشید آن را با کمترین امکانات درست کتید. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت این غذای لذیذ و رژیمی را به شما بدهیم.

سینه مرغ چرخکرده: ۱ عدد

پیاز رنده‌کرده و آب گرفته: ۱ عدد متوسط

فلفل دلمه‌ای رنده‌کرده:  ۱ عدد

نمک و فلفل قرمز، مشکی و سفید :به مقدار ضروری

تخم مرغ :۲ عدد

نان برشتی (تست): ۱۰ عدد

کنجد: به مقدار ضروری

برای: ۳زمـان: ۱۵ تا ۳۰ دقیقهروش: نه چندان سخت

آشپزی :

.سینه مرغ چرخکرده، پیاز، فلفل دلمه‌ای، نمک، فلفل و تخم مرغ‌ها را با هم ترکیب نمایید

.حالا مخلوط آماده را روی نان‌های تست بمالید و رویشان کنجد بپاشید

.اینک نان‌ها را در سینی ویژه فر بچینید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه برشته کنید. آن‌گاه همراه با سس کچاپ میل نمائید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات