نانی که جلوی مریضی های کولون و نشیمنگاه سد می شود (۲ عکس)


با دیگران به اشتراک بگذارید

نانی که جلوی بیماری های روده و نشیمنگاه سد می شود

جلو گیری و کاهش بیماری روده و افزایش عمر انسان با مصرف نان سبوس دار

یکی از عمده ترین روش های پیش گیری از ابتلا به بیماری ها از جمله مریضیهای روده و معضلات نشیمنگاه داشتن تغذیه ای عالی است . نان را می توان بخش اعظم این برنامه قرار داد پس اهمیت انتخاب یک نان خوب را نمی توان نادیده گرفت.

خواص نان سبوس دار برای جلو گیری از مریضیهای روده و تندرستی کلی بدن

یک متخصص در خصوص اهمیت مصرف نان سبوس دار در خانواده ها اظهار داشت:نان کالایی اساسی و لازم است و اهمیت مخصوص ای در سبد مصرفی خانوارها دارد و باید نقل کرد نان خوب در بر می داری ظاهری سالم، کاملا برشته و طبخ شده بوده و در سطح آن سوختگی دیده نمیشود و طعم و بوی دلپذیر و در بر می داری بافت نرم و یکنواختی است و توانایی خوبش پذیری مطلوب دارد. وی با اشاره به صدمات بهره گیری از جوش شیرین در تهیه نان اضافه کرد:اگر برای تهیه با سرعت نان از جوش شیرین بهره گرفته شود تجزیه «فیتین» انجام نمی شود در نتیجه مانع جذب آهن منیزیوم و کلسیم شده همچنین بهره گیری از جوش شیرین در تهیه نان سبب کمبود آهن در بدن می شود.

تصویر و عکس شماره ۱ ⇩

تصویر و عکس نانی که جلوی مریضیهای روده و نشیمنگاه سد می شود

تاثیر نان سبوس دار بر مریضیهای روده و افزایش عمر انسان

رنگ روشن نان علامت نبودن سبوس و پایین بودن ارزش غذایی آن است
مسئول تعلیم و پژوهش اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بیان کرد:اگر در مدت طولانی خمیرنان توسط خمیر ترش ور بیاید ماده فیتین توسط آنزیم های موجود در غلات تجزیه شده و بدن انسان قادر هست از مواد معدنی موجود در نان بهره گیرد. نگهداری نان از اهمیت بالایی برخوردار است بطوری که در صورت نگهداری خوب از آن، میزان ضایعات آن کاهش گیراای خواهد داشت. یکی از روش های نگهداری نان، گذاشتن آن در فریزرهای خانگی و عدم نگهداری طولانی مدت آن در یخچال است، نان هایی که با آرد کامل و سبوس دار آماده میشوند نسبت به نان آماده شده با آرد سفید به مراتب ارزش غذایی بالاتری دارد و مصرف روزانه آنها مقداری ار نیاز روزانه بدن به املاح، کربوهیدرات، پروتئین، فیبر و ویتامین ها را تامین می کند. اغلب مردمان تصور می کنند که نان سفید و رنگ روشن در نان های باستانی علامت مرغوبیت نان است در صورتی که اینطور نیست و رنگ روشن نان علامت عدم سبوس و پایین بودن ارزش غذایی آن است.

نان سبوس دار سرشار از ویتامین و املاح است
سبوس جدار خارجی گندم را تشکیل می دهد و آن قسمتی از گندم است که دائما در معرض آفتاب بوده و از اشعه خورشید بهره میگیرد این مملو از ویتامین هاست به طور کلی تمام قسمت های فعال و زنده گندم در پوست آن جمع شده و سبوس منبع بسیار خوبی از فیبر، املاح، پتاسیم، منگنز، منیزیم، سلنیوم، فسفر، آهن، روی است.
وی با بیان اینکه سبوس گندم سرشار از ویتامین های نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین و فولات است، اضافه کرد:سبوس غنی ترین منبع غذایی فیبر به حساب مییاید و این فیبر بیشتر از مواد سلولوزی و همی سلولوزی است. فیبرهای گیاهی نیز به دو نوع محلول و نامحلول تقسیم می شوند و سبوس گندم جزو فیبرهای غذایی نامحلول است. توجه به نوع تغذیه و شیوه زندگی قادر هست از بروز بسیاری از بیماری ها پیش گیری کند.

نان سبوس دار خوب ترین دارو برای پیش گیری از ابتلا به مریضیهای روده

مصرف نان های سبوس دار موجب افزایش حجم مدفوع شده و بدینوسیله اصلیترین راه درمان طبیعی یبوست به حساب مییاید همچنین پیش گیری از بروز یبوست نیز از بروز بواسیر، التهاب، دیورتیکول، سرطان، کولون، شقاق، فیستول، شکاف بافت معده و عفونت های سیستم گوارش جلو گیری می کند.

تصویر و عکس شماره ۲ ⇩تصویر و عکس نانی که جلوی مریضیهای روده و نشیمنگاه سد می شود

خواص سبوب موجود در نان سنگک برای پیش گیری از مریضیهای نشیمنگاه و روده

وی بر مصرف نان های سبوس دار تاکید کرد و نقل کرد:نان سنگک و نان جو حاوی سبوس هستند که سبب می شود با حجم کمتری از غذا افراد سیر شوند و سلول ها به سیری قرار می داری برسند و در نتیجه از اضافه وزن می‌ داری پیش گیری می کند.

مصرف عالی سبوس گندم در نان ۱۵ تا ۴۰ درصد مرگ و فوت شو را کم میکند
آرد فاقد سبوس عاری از ریز مغذی های بسیار مفید است که سبب می شود حجم زیادی از غذا خورده شود اما ریز مغذی ها به اندازی کافی به سلول ها نرسد در نتیجه سلول ها همیشه گرسنه اند و این امر سبب اشتهای کاذب می شود که نتیجه گرسنگی سلول است. وی افزایش اختلالات روده ای، افزایش ابتلا به سرطان های روده بزرگ، مقعد، پانکراس، بافت اندرومتر رحم، تخمدان و پروستات، افزایش احتمال بروز بیماری و هجومهای قلبی، افزایش ابتلا به اضافه وزن می‌ داری، افزاش ابتلا به دیابت نوع ۲، کاهش مقاومت در برابر انواع عفونت ها، مطمئنی کمتر در برابر ویروس ها، افزایش آلرژی به مواد غذایی و افزایش مواد سمی در کبد و کلیه را از عواقب ناشی از کمبود سبوس گندم بر سلامت مردمان عنوان کرد. افزایش عصبانیت، پرخاشگری، افسردگی، تنش های روانی، خستگی های مفرط، بی حوصلگی و در نتیجه کاهش شادابی جامعه از دیگر پیامد جداسازی سبوس از آرد است.
در بررسی های انجام شده مصرف عالی سبوس گندم در نان های سبوس دار موجب کاهش ۱۵ تا ۴۰ درصدی میزان مرگ و فوت شو شده و لذا باید با مصرف نان های تیره سبوس دار می توان بسیاری از هزینه های درمان ناشی از بیماری ها را کم کرد.

نانی که جلوی مریضیهای روده و نشیمنگاه سد می شود

__________________________________

تهیه و تدوین : فرنوش ط.

تغذیه سالم و مناسب در بخش تغذیه و سلامت سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

نگرفت در تو گريه حافظ به هيچ رو
««« »»»
حيران آن دلم که کم از سنگ خاره نيست

نانی که جلوی مریضی های کولون و نشیمنگاه سد می شود (۲ عکس)

TT / 139 — TP / 15%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال