شیوه های آشپزهای حرفه ای برای خوشخوراک شدن خوراکی های شان را اینجا بخوانید


با دیگران به اشتراک بگذارید

ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای خوشمزه شدن غذاهای شان را اینجا بخوانید


تصویر و عکس ترفندهای آشپزهای حرفه ای برای خوشمزه شدن غذاهای شان را اینجا بخوانید

برای همه ما رقم خورده که مکانی یک غذایی خورده باشیم که تا سال ها طعم آن زیر دندان مان حس می شود. آشپزی خوب نیازمند ترفندهای خوب و کارآمد است. در این مطلب رازهایی که در آشپزی به دردتان می خورد را بیان کرده ایم.

راز آشپزهای حرفه ای که غذاهای شان را خوشمزه می کند

رب انار + مرغ

پس از اینکه تکه های مرغ را با آب و کمی نمک طبخ کردید، ۲ قاشق رستوران رب انار را با نصف لیوان پیاز تفت داده شده و یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده کمی سرخ بکنید و روی مرغ ها بریزید. سپس اجازه دهید تکه های مرغ طعم دار شده به مدت ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

قهوه + استیک

اگر قصد تهیه کردن استیک یا حتی گوشت تنوری دارید، قادر هستید از پودر قهوه نیم کوب برای طعم دادن به گوشت بهره گیرید. ترکیب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه ای، زیره سبز و چندین دانه فلفل مشکی خوب ترین ترکیب برای طعم دار کردن گوشت های استیک و کبابی است.

مایونز + جوجه کباب

افزودن یک قاشق رستوران سس مایونز به مواد جوجه کباب قادر هست هم طعم جوجه را خوشایند تر کند و هم بافت آن را نرم تر، بنابراین اگر تصمیم به پخت این غذا دارید، کمی سس مایونز پیش از پخت تکه های گوشت به آن افزایید.

آب لیمو + ماکارونی

خیلی ها به آب در حال جوش ماکارونی، کمی نمک مییافزایند. این بار به جای این کار یک قاشق رستوران آب لیموی تازه را به آب ماکارونی افزایید و هنگام سرو ماکارونی هم کمی آویشن یا پودر ریحان خشک روی آن بریزید. به این ترتیب هم حجم سدیم دریافتی را کم میکنید و هم طعم تازه ای را در ماکارونی خواهید آزمود.

طعم دار کردن سبزیجات بخارپز

معمولاً بیشتر افراد طعم سبزی های بخارپز را دوست ندارند اما قادر هستید با افزودن کمی روغن کنجد و سرکه بالزامیک به سبزی های بخارپز، طعمی مطلوب به آن ها بدهید

آب سیب + کتلت

اگر می خواهید طعم کتلت شما با تمام کتلت های تمام جهان فرق داشته باشد، به جای پیاز رنده شده، از آب سیب غلیظ در تهیه مواد اولیه آن مدد بگیرید. افزودن کمی نان خشک خردشده به مواد اولیه کتلت قادر هست شلی حاصل از افزودن آب سیب را نیز از بین برد.

برنج + شامی

اگر مقداری از برنج مراسم شب گذشته تان باقی مانده است، اصلاً نگران نباشید. شما قادر هستید یک لیوان برنج طبخ کرده را خوب بکوبید و با کمی گوشت چرخ کرده و پیاز رنده شده آن را ترکیب نمایید و پس از افزودن ادویه و سبزی های معطر، یک شامی بسیار خوشمزه سر میز غذایتان قرار بدهید.

پنیر پیتزا + فیله سوخاری

معمولاً فرزندها علاقه فراوانی به خوردن فیله سوخاری و مرغ کبابی دارند. شما قادر هستید برای زیاد کردن کالری و بهبود طعم گوشت های سوخاری از کمی پنیر پیتزای رنده شده و آب لیموی تازه بهره گیرید.

خامه + سوپ سفید

اگر اضافه وزن ندارید، چربی خونتان بالا نیست یا می خواهید مراسم به انجام رسانید، حتماً به سوپ های سفید خود کمی خامه هم بزنید. افزودن خامه و جعفری تازه به سوپ های سفید عطری دل پذیر و طعمی فراموش نشدنی به آن می دهد.

پنیر ناشتایی + ماکارونی

زمانی ماکارونی را طبخ کردید و در ظرف ویژه سرو آن ریختید، کمی پنیر ناشتایی روی آن رنده کنید. اطمینان داشته باشید با این کار یک رشته ماکارونی هم ته ظرفتان باقی نخواهد ماند.

پنیر خامه ای + تخم مرغ

۲ تخم مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق رستوران کره را با یک چهارم فنجان پنیر خامه ای و کمی نمک ترکیب نمایید و این مخلوط را روی حرارت ملایم قرار بدهید. زمانی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم مرغ ها را به ظرفتان افزایید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و طبخ کردن کامل تخم مرغ ها ببندید. پس از حدود ۵ دقیقه یک املت شگفت انگیز خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، طعم دار ترین ناشتایی عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد.

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال