کیک هلو؛ عصرانه همه پسند


وب‌سایت آشپزباشی: حالا که هنوز کمی فرصت باقی است و فصل هلو تمام نشده، طرز تهیه کیک هلو را به شما آموزش می دهیم. کیک هلو عصرانه و دسر بسیار خوشمزه ای است.

 

 مواد لازم:

هلو ۴ عدد وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری بادام ۶۰ گرم بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری آرد ۲۲۵ گرم تخم مرغ ۶ عدد کره ۲۵۰ گرم شکر ۲۰۰ گرم مارمالاد به میزان لازم

 

 کیک هلو

 

طرز تهیه:

1. از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2. در کاسه ای، کره (به دمای محیط) و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و کمرنگ شود.

3. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن مواد را بزنید.

4. آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کنید و روی سایر مواد الک کنید.

5. در نهایت پودر بادام و وانیل را به مواد اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

6. قالب مورد نظر را چرب کنید و خمیر را در آن بریزید. برش های هلو را روی خمیر بچینید و بعد آن را برای ۵۰ در قیقه در فر قرار دهید.

7. کیک را از فر خارج کنید و مارمالاد هلو را روی آن بریزد و بگذارید تا خنک شود.

 

نکاتی در مورد تهیه ی کیک هلو:

1.  پوست هلو را بگیرید و هسته  آن ها را خارج کنید. سپس هر هلو را ۶ قاچ کنید.

2.  از مارمالاد هلو استفاده کنید.

[ منبع این خبر سایت فول فان می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال