آش آبغوره


با دیگران به اشتراک بگذارید

آش آبغوره

تصویر و عکس آش آبغوره

اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار طعم دار آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد تعلیم داده ایم.

مواد ضروری:

لوبیاقرمز یا سفید ۱ پیمانه

برنج ۲ پیمانه

پیاز خردکرده ۲ عدد متوسط

روغن به میزان ضروری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان ضروری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

نعنای خشک ۲ قاشق سوپخوری

آب گوشت ۲ لیتر

سبزی (تره و جعفری) ۷۰۰ گرم

غوره نیم کیلو (یا آبغوره یک دوم پیمانه)

شیوه پخت:

۱-ابتدا لوبیا را- که از شب پیش خیسانده اید- طبخ بکنید. برنج را هم خیس کنید.

۲-آن گاه قابلمه ی عالی ای روی اجاق گاز قرار بدهید و پیاز را قدری در روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود.

۳-زردچوبه، رب گوجه فرنگی و نعنا را نیز افزایید.

۴-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و منتظر مانید تا با حرارت ملایم طبخ بکند.

۵-سپس آب گوشت را افزایید و همین که جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

۶-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار ضروری نمک بریزید و قرار بدهید آش کاملاً جا بیفتد.

۷-اکنون آش را در ظرف عالی ای بکشید و روی آن را با نعنا داغ تزئین کنید.

— با تشکر از انتخاب شما کاربر عزيز —

نگارنده : بهرام ت.

پیش غذا ، سوپ و آش در بخش طرز تهیه انواع غذا سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

چو کار عمر نه پيداست باری آن اولی
««« »»»
که روز واقعه پيش نگار خود باشم

آش آبغوره

TT / 33 — TP / 16%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات