شناخت تکنیک آماده کردن ماکارونی با ته چین


با دیگران به اشتراک بگذارید

آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

یک عدد پیاز را تفت داده و به آن زردچوبه می زنیم. سپس رب گوجه را در نصف فنجان آب حل کرده، مییافزاییم. سپس …

تصویر و عکس شماره ۱ ⇩
تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین
برای دیدن فایل کامل این مطلب با مراحل و تصاویر بیشتر، اینجا کلیک کنید

مواد ضروری:

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
زعفران: یک چهارم قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده: یک کاسه ماست خوری (۲۵۰ گرم)
پیاز: یک عدد
ماکارونی: ۵۰۰ گرم
سوسیس (اختیاری) : دو عدد کوچولو
روغن: یک و نیم فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان ضروری
تخم مرغ: دو عدد
ماست: ۲ قاشق غذا خوری
نخود فرنگی: یک فنجان (۱۰۰ گرم)

با این مقدار مواد ضروری به اندازه یک دیس بزرگ از ماکارونی با ته چین خواهیم داشت.

روش تهیه:

دو عدد سوسیس هات داگ را تهیه کند کرده، در یک فنجان روغن تفت میدهیم. (به دلخواه)

تصویر و عکس شماره ۲ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

یک عدد پیاز را با روغن باقیمانده از سوسیس، تفت داده و به آن زردچوبه می زنیم. سپس رب گوجه را در نصف فنجان آب حل کرده، مییافزاییم. در نهایت گوشت چرخ کرده، کمی نمک و فلفل و کنسرو نخود فرنگی را افزوده، سرخ میکنیم تا مایه گوشتی تهیه شود.

تصویر و عکس شماره ۳ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

در یک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده و شش قاشق غذا خوری نمک مییافزاییم. ماکارونی ها را در آب جوش ریخته تا با شعله زیاد طبخ بکند و نرم شود. (در خلال طبخ کرد یک الی دو بار آن را هم می زنیم) سپس آن را آبکش کرده، با آب خنک فراوان می شوییم.

تصویر و عکس شماره ۴ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

دو قاشق ماست را هم زده، با دو عدد تخم مرغ، کمی نمک و زعفران آب کرده، ترکیب مینماییم. سپس کمی از ماکارونی آبکش شده را با آن آغشته می کنیم.

تصویر و عکس شماره ۵ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

نصف فنجان روغن را ته یک قابلمه بزرگ داغ می کنیم سپس ماکارونی آغشته به تخم مرغ (ته چین ماکارونی) را افزوده، در قابلمه را قرار میدهیم تا ۵ دقیقه روی شعله بماند و تخم مرغ ها تقریباً بسته شوند.

تصویر و عکس شماره ۶ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

ماکارونی آبکش شده، مایه گوشتی و سوسیس های تفت داده شده را لابه لا روی ته چین ماکارونی می ریزیم. شش عدد سوسیس تفت داده شده را برای تزئین کنار قرار میدهیم. سپس ماکارونی را برای حدود یک ساعت دم می کنیم.

تصویر و عکس شماره ۷ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

ماکارونی دم کشیده را در یک دیس بزرگ می کشیم و ته چین آن را برگردانده، به چهار یا شش قسمت خوبش می زنیم.

تصویر و عکس شماره ۸ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

ته چین را روی ماکارونی قرار داده، با سس گوجه، سوسیس و یا نخود فرنگی آن را تزئین می کنیم.
اکنون ماکارونی با ته چین آماده پذیرایی می باشد. آشام جان

تصویر و عکس شماره ۹ ⇩ تصویر و عکس آشنایی با روش تهیه ماکارونی با ته چین

— ضمن تشکر از حسن انتخاب شما، لطفا نظرات خود را در انتهاى صفحه براى ما بنويسيد —

نگارش از : افسانه ا.

پیتزا و ساندویچ در بخش طرز تهیه انواع غذا سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

چندان چو صبا بر تو گمارم دم همت
««« »»»
کز غنچه چو گل خرم و خندان به درآيی

شناخت تکنیک آماده کردن ماکارونی با ته چین

TT / 106 — TP / 23%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال