رازهایی برای کباب کردن میگو


با دیگران به اشتراک بگذارید

رازهایی برای کباب کردن میگو

رازهای پخت میگو کبابی

۱. میگویی که برای کباب کردن استفاده می‌کنید، باید درشت باشد؛ زیرا میگوهای ریز ضمن طبخ کردن خشک و سفت می‌شوند، بنابراین میگوهای ریزتر برای تفت دادن و میگوهای درشت برای کباب کردن مناسب هستند.

۲. هنگام تهیه کرد میگو دقت کنید چنانچه میگوهای نکته نظرتان در بر می داری سر هستند، سرشان بوی نامطبوعی ندهد. در ضمن، باید میگوها سفت باشند و بافت ارتجاعی نیز داشته باشند.

۳. برای کباب کردن میگو می‌توانید آن‌ها را در تابه‌های چدنی و در میان سیخ‌های چوبی گذارید یا این که از سیخ‌های نازک فلزی استفاده و آن‌ها را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید.

۴. چنانچه میگو را روی منقل کباب می‌کنید، باید آتش یکنواخت باشد و سیخ‌های میگو حداقل ۲ سانتی‌متر از آتش فاصله داشته باشند.

۵. از گذاشتن طولانی مدت میگوها روی آتش خودداری کنید، زیرا حرارت بیش از حد، باعث سفت شدن میگوها خواهد شد. یادتان باشد علامت طبخ شدن میگو، حلقه شدن آن بر اثر حرارت است، بنابراین به محض حلقه شدن میگوها، آن‌ها را از روی آتش بردارید.

۶. نقل می کنی کبابی را به اندازه مصرف هر قول، مزه ‏دار کنید، زیرا حرارت دادن دوباره آن طعم عالی ای برای این غذا بوجود نخواهد آورد و دلچسب نخواهد بود.

۷. زمانی میگوها کباب شدند، روی سیخ‌های داغ، کمی آب پرتقال ترش یا آب نارنج بریزید و بعد آن را سر سفره آورید. به این ترتیب طعم غذایتان منحصر به فرد خواهد شد.

بدونیم

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال