راهنمای درست کردن شله زرد نذری درماه محرم


با دیگران به اشتراک بگذارید

راهنمای پخت شله زرد نذری درماه محرم

فوت وفن طبخ کرد شله زرد طعم دار

١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد  نریزید،مقدار نکته نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون افزایید.

٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو پیش از افزودن شکر به برنجتون افزایید،نگاه کردید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به دلیل اینه که اول شکر رو ریزش و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن.

٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نقل نکردم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو پیش از طبخ کرد نگاه کن دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.(البته زمانی که مقدار برنجتون کمه)

۴)برای این که شله زرد  تون قوام داشته باشه و آب نندازه،پس از کامل شدن مواد میتونید یه شعله انتشار ده بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.

اگرشله زرد به مقدار کم تهیه می کنید میتونید شله زردتون رو توی ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه توی فر بزارید تا آبش کشیده بشه.

۵)برای این که پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تحول میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید و به مکان اون از روش زیر بهره گیرید:

پودر هل رو تو یه دستمال می ریزیم و گره میزنیم و توی یه لیوان میزاریم  و  آب جوش روش میریزیم. پس از دو ساعت در میاریم فشار میدیم و میذاریم که ته نشین بشه.وقت افزودن هل که رسید،فقط آب روی هل های ته نشین شده رو به شله زرد می افزاییم.

یه روش دیگه هم اینه که:مقدار ضروری هل با پوست رو برمیداریم و پوستش رو چاک میدیم و تو یه ظرف میزاریم و روش آب جوش میزاریم و در ظرف رو هم میبندیم.بعد ظرف رو به روش بن ماری حرارت میدیم به مدت نیم ساعت تا اسانس هل خارج بشه.وقت افزودن هل که رسید،هل ها رو از آب خارج میکنیم و فقط آب رو به شله زرد یا فرنی یا….می افزاییم.

البته من پودر هلم رو چند بار آسیاب کرده و از صافی رد کردم واین کار رو بارها و بارها تکرار کردم(البته در اصل مامان گلم زحمتش رو کشیدن)و در آخر یه لایه پودر مخملی مانند تقریباً بیرنگ ازش به دست اومد که اونو برای فرنی و شله زرد و…قرار دادم و پودر تیره تر رو برای بقیه موارد استفاده قرار دادم.

۶)میتونید بادامی رو که میخواین به شله زرد افزایید،از پیش تو گلابی که برای شله زردتون نیاز دارید بخیسونید و وقت افزودن گلاب که رسید با هم اضافشون کنید،پیشنهاد می دهم اینکار رو حتما آزمایش کنید،چون هم حین باداماتون نرم میشه و هم مثل بادامهای شله زرد هایی که تا حالا خوردید بی مزه نمیشه.

٧)یه نکته اصلی راجع به زمان افزودن شکر ذائقه بصری شماست:بعضیا دوست دارن دونه های برنج تو شله زرد تا حدی مشخص باشه،و بعضیا دوست دارن که برنج کاملاً له بشه.در هر صورت دقت کنید فقط زمانی که برنج به اون حالتی که دلخواه شماست رسید میتونید شکر رو افزایید،چون پس از افزودن شکر درسته که شله زرد کمی لعاب میندازه،اما برنجتون به هیچ وجه بیشتر از زمان افزوده شدن شکر نمیپزه.

٨)برای این که شله زردتون ته نگیره پس از افزودن شکر باید دائماً شله زرد رو هم بزنید.

٩)یه نکته خیلی اصلی هم اینه که هر چقدر میخواید شله زردتون قوام داشته باشه باید بزارید اول برنجتون به حالتی غلیظتر از اونچیزی که میخواید شله زردتون باشه برسه،و بعد شکر رو افزایید،چون پس از افزودن شکر شله زرد یکمی شلتر از حالتی که برنج خالیتون داشته میشه(نمیدونم با این دستور زبانی که این پاراگراف داشت، بالاخره متوجه منظورم شدید یا نه؟

سیب سبز

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال