راهکار هایی برای آماده کردن کیک و شیرینی


با دیگران به اشتراک بگذارید

تکنیک هایی برای پخت کیک و شیرینی

طبخ کرد کیک و شیرینی

همه ما تا به حال حتی برای یکبار هم که شده شیرینی یا کیک تهیه کرده ایم، شاید هم در این کار حرفه ای باشیم، اما همیشه برای هر کاری ریزه کاری هایی وجود دارد که آگاهی داشتن آنها قادر هست خیلی یاری رساننده باشد. در این مطلب نکات جالبی راجب طبخ کرد کیک را یادآوری می کنیم که شاید کمتر به آنها دقت داشته باشید.

 

• ظرف شما نباید خیس باشد.

• همزن نباید چرب باشد.

 

• اگه می خواهید با همزن دستی سفیده را بزنید کمی آرد و چندین قطره آبلیمو به آن افزایید تا زودتر سفت شود. همزن نباید آغشته به زرده باشد.

 

• اگه بیش از حد سفیده را بزنید کیک شما خشک می شود.

• آرد باید بیشتر از شکر باشد.

 

• اگه قالب کیک را از پیش حرارت دهید کیک شما پس از طبخ کرد به آسانی از قالب طلاق میگیرد.

• اگه روغن و شکر و زرده را زیاد بزنید کیک شما سفت می شود.

 

• روغن جهت استفاده در شیرینی ابتدا باید آب شود سپس اندازه گیری شود.

• سفیده تخم مرغ را اگه با یک قاشق قند سائیده ترکیب نمایید پف آن استراحت نمیکند.

 

• برا جدا کردن نان شیرینی از قالب شما قادر هستید یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب بپیچید و چندین دقیقه منتظر مانید نان شیرینی را به آسانی از قالب جدا کنید.

سیب سبز

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات