نحوه آماده سازی بستنی طالبی (۲ عکس)


با دیگران به اشتراک بگذارید

طرز تهیه بستنی طالبی

مواد ضروری برای بستنی طالبی

طالبی خردشده ۲۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
تخم مرغ ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
نمک ۴/۱ قاشق چایخوری
وانیل شکری ۴/۱ قاشق چایخوری
ماءالشعیر (بدون طعم) ۱ پیمانه (۱۶۰ میلی لیتر)
خامه شیرین ۲ پیمانه (۴۰۰ گرم)
تصویر و عکس شماره ۱ ⇩
تصویر و عکس شیوه پخت بستنی طالبی

شیوه پخت بستنی طالبی

طالبی را با نیمی از شکر در مخلوط کن بریزید تا کاملاً پوره شود، سپس در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم گذارید و هم بزنید تا حدی که غلیظ شود. از روی حرارت بردارید و قرار بدهید کاملاً خنک شود. تخم مرغ را با همزن برقی از یک جهت بزنید تا کف کند. بقیه شکر، نمک و وانیل را افزوده و هم زدن را ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار و حجم آن دو برابر شود. درجه همزن را کاهش دهید و ماءالشعیر را به تدریج افزوده و زدن را ادامه دهید تا یکدست شود. خامه را نیز در ظرف جداگانه با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به مواد بالا افزوده و با درجه کم همزن برقی بزنید و ترکیب نمایید تا یکدست شود. بعد مخلوط طالبی کاملاً خنک شده را به مواد بالا بیفزایید و با درجه کم همزن بزنید تا یکدست شود. مواد آماده را در ظرف عالی ای ریخته در آن را ببندید و درون فریزر گذارید. بعد از دو تا سه ساعت بیرون آورده و با همزن برقی بزنید تا نرم شود، مجدداً درون فریزر گذارید. این عمل را سه بار (هر دو تا سه ساعت یک بار) به انجام رسانید. بعد از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر گذارید تا بستنی تهیه شود.
مورد
۱. می توان به مکان طالبی از میوه های دیگر نیز بهره گرفت.
۲. در صورتی که میوه مورد استفاده تان شیرین است، دو قاشق سوپخوری از مقدار شکر کاهش دهید. چون چنانچه مقدار شکر زیاد باشد، عمل انجماد بستنی به خوبی انجام نمی شود.
۳. دقت کنید وقتی که بستنی در فریزر است منجمد نشود، بلکه فقط سفت شود و مجدداً آن را زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر منجمد نخواهد شد.
۴. قادر هستید برای تهیه کردن بستنی از دستگـاه بستنی سـاز استفـاده کنید. در این صورت نیازی به هر دو تا سه ساعت یک بار زدن نیست.
تصویر و عکس شماره ۲ ⇩تصویر و عکس شیوه پخت بستنی طالبی

نکات تکمیلی در رابطه با بستنی طالبی

بستنی طالبی جزو دسر – انواع بستنی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه
بستنی طالبی را قادر هستید در قول دسر – سر سفره آورید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

بستنی طالبی ، شیوه پخت بستنی طالبی

-با نظرات خود به ما در پيشرفت خدمات به شما، کمک کنيد-

تهیه کننده: پگاه د.

دسر و نوشیدنی در بخش آشپزی سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

ساکنان حرم ستر و عفاف ملکوت
««« »»»
با من راه نشين باده مستانه زدند

نحوه آماده سازی بستنی طالبی (۲ عکس)

TT / 76 — TP / 17%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال