قبل از واگذاری سیم کارت این گزارش را بخوانید


کاربران شبکه های اجتماعی مانند تلگرام که آن نرم افزار برای فعال سازی حساب کاربری از شماره تلفن استفاده میکند باید بدانند در صورت واگذاری سیم کارت یا استفاده سیم کارت آنها توسط دیگران به هر نحو ، اطلاعات حساب کاربری  وآرشیو کل اطلاعات ردو بدل شده آنها (در نرم افزار هایی که اطلاعات در سرورشان میماند) برای کاربر بعدی قابل دسترس است.


 راهکار چیست؟

برای این امر سه راهکار وجود دارد.

1- حذف اکانت یا حساب کاربری که برای اکثر شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام امکان پذیر است.
2- فعال سازی تایید دومرحله ای فعال سازی اکانت که در برخی از شبکه های اجتماعی از جمله تلگرام وجود دارد.
3- تغییر شماره اکانت یا حساب کاربری به شماره جدید که کل اطلاعات به شماره جدید منتقل میشود.


با توجه به فراگیری گسترده نرم افزار تلگرام بین ایرانیان  این سه روش را در این نرم افزار توضیح خواهیم داد.
  حذف اکانت تلگرام
حذف اکانت تلگرام از داخل برنامه امکان پذیر نیست برای حذف حساب کاربری تلگرام باید با مرورگر رایانه به این آدرس بروید "  https://telegram.org/deactivate " سپس  شماره خود را به " 989123456789+ " وارد کنید و دکمه next را بزنید، یک کد در داخل نرم افزار (نه به صورت پیامک) توسط حساب رسمی تلگرام ارسال میشود  ، کد مذکور را را در فیلد باز شده در زیر شماره در صفحه مرورگر وارد میکنید و sign in را بزنید ،  در صفحه باز شده  گزینه Done را زده و سپس در منوی باز شده گزینه قرمز رنگ یعنی Yes را میزنیم
حساب کاربری شما با موفقیت حذف شد.
 
قبل از واگذاری سیم کارت این گزارش را بخوانید


 
تغییر شماره حساب کاربری تلگرام
با این ویژگی تمام اطلاعات کاربری و چت ها و تبادلات دیتای شما به شماره جدید منتقل میشود. و از بین نمیرود.

در نرم افزار تلگرام به قسمت تنظیمات  رفته در قسمت info  بالای یوزرنیم جایی که شماره تلفن شما نوشته ضربه بزنید و وارد شوید  ، در صفحه جدید Change Number  را بزنید و شماره جدید را وارد کنید ( توجه داشته باشید سیم کارت جدید حتما فعال و قابلیت دریافت پیامک داشته باشد و البته حساب فعال تلگرام  نیز نداشته باشد .) کد فعال سازی برای شماره جدید ارسال میشود. کد را وارد کرده و تایید را بزنید

اطلاعات به حساب جدید منتقل شد.

توصیه ما به شما قبل از واگذاری سیم کارت  استفاده از این روش است.

 
تایید دومرحله ای فعال سازی اکانت
این قابلیت را توصیه میکنیم در هر صورت فعال کنید حتی اگر سیم کارتتان در اختیار هیچ کس قرار نمیگیرد. این ویژگی به این صورت عمل میکند که به جز کد فعال سازی ارسال شده از طرف تلگرام یک کد تعیین شده از طرف شما نیز برای اتصال به حساب نیاز است.

در صورتی که سیم کارت شما در اختیار کس دیگری قرار بگیرد آن فرد نمی تواند به حساب شما دسترسی پیدا کند. البته توصیه میکنیم در صورت واگذاری سیم کارت یا حذف اکانت کنید یا تغییر شماره را انجام دهید .

فعال سازی تایید دومرحله ای به روش زیر انجام میپذیرد

۱- وارد برنامه تلگرام شوید.
۲- به قسمت تنظیمات (settings ) وارد شوید.
۳- وارد قسمت privacy and security شوید.
۴- گزینه two–step verification را انتخاب نمایید.
۵- روی گزینه set additional password کلیک کنید.
۶- در این قسمت Email و Password را با دقت وارد کنید چرا که این رمز در آینده رمز دوم  شما خواهد بود.پس از وارد کردن پسورد و ایمیل با پیغامی روبه رو می شوید که می بایست ایمیل خودتان را چک کنید.
۷- ایمیل ارسالی دارای یک لینک می باشد که کلیک بر روی آن به منزله تایید است و شما باید این کار را انجام دهید تا عملیات انجام شده با موفقیت ثبت شود.


حال اگر کسی قصد ورود به تلگرام با شماره شما را داشته باشد اگر کد ارسال شده توسط تلگرام را هم بدست آورد  به رمز دومی که شما تعیین کرده اید هم دارد  تا به اکانت شما متصل شود.

برای  اکثر شبکه های اجتماعی دیگر نیز شبیه  به این روش ها امکان پذیر است.

[ منبع این خبر سایت ساعت 24 می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات