شیوه آماده کردن نان پپروک ، نان لذیذ برای عصرانه تان


با دیگران به اشتراک بگذارید

طرز تهیه نان پپروک ، نان خوشمزه برای عصرانه تان

نان پیروک یک نوع نان طعم دار است که هم برای ناشتایی قادر هستید بهره گیرید و هم برای عصرانه.
تصویر و عکس شماره ۱ ⇩
تصویر و عکس شیوه پخت نان پپروک ، نان طعم دار برای عصرانه تان
تصویر و عکس شیوه پخت نان پپروک ، نان طعم دار برای عصرانه تاننان پیروک یک نوع نان طعم دار است که هم برای ناشتایی قادر هستید بهره گیرید و هم برای عصرانه.
مواد نکته نیاز:

پودر مایه‌خمیر ۱ قاشق سوپخوری
شکر یک‌سوم پیمانه
شیر ولرم ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
آرد نان ۳۵۰ گرم
کره ۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

مواد ضروری میانی:

کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱۰۰ گرم
دارچین یک‌دوم قاشق چایخوری
آب پرتقال ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱۰۰ گرم
گردوی خردکرده ۲۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۱ عدد

شیوه پخت:

۱. مایه‌خمیر و یک قاشق سوپخوری از شکر و شیر را در کاسه‌ای بریزید و ترکیب نمایید، روی آن را پنهان بکنید و در مکان گرمی گذارید تا مایه‌خمیر فعال شود. آن‌گاه آرد و نمک را در کاسه دیگری بریزید و باقیمانده شکر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس کره نرم‌شده، تخم‌مرغ‌ها، نمک و مایه‌خمیر عمل‌آمده را نیز افزایید و مواد را کاملاً با هم ترکیب نمایید تا خمیری حاصل شود.

۲. حالا خمیر را روی سطح آردپاشیده، خوب ورز دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. بعد آن را در کاسه چربکرده‌ای قرار بدهید، رویش را پنهان بکنید و در مکان گرمی نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اکنون خمیر را دو قسمت کنید و یک قسمت را به شکل مستطیل، تقریباً به اندازه ۳۰×۴۰ سانتی‌متر گشایید و در سینی چربکرده گذارید و پیرامون خمیر را مرتب کنید.

۳. اکنون با مواد میانی روی خمیر را پنهان بکنید و قسمت دوم خمیر را به شکل نوارهای ۲ سانتیمتر ببرید و به شکل ضربدر روی مواد گذارید. خوب تر است لبه‌های خمیر زیری را با آب مرطوب کنید تا دو خمیر به هم بچسبند. اینک روی خمیر را پنهان بکنید و منتظر مانید تا دوباره خمیر حجیم شود.

۴. سپس روی خمیر را با زرد‌ه تخم مرغ مرطوب سازید و در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه گذارید تا نان، طبخ بکند و طلائی‌رنگ شود.

روش تهیه مواد میانی

بیسکویت ساده را آسیاب کنید و با کره آب‌کرده خنک‌شده، دارچین، شکر، آب‌پرتقال، زرد‌ه تخم مرغ و گردوی بوداده ترکیب نمایید.

شور و شیرین

— پيشنهادات شما مايه دلگرمى ماست —

نگارش : فرناز ح.

آموزش های گوناگون در بخش آشپزی سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

ساغر ما که حريفان دگر می‌نوشند
««« »»»
ما تحمل نکنيم ار تو روا می‌داری

شیوه آماده کردن نان پپروک ، نان لذیذ برای عصرانه تان

TT / 76 — TP / 20%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات