شیوه آماده سازی آش رشته آذری


طرز تهیه آش رشته آذری

تصویر و عکس شیوه پخت آش رشته آذری

شیوه پخت آش رشته آذری

مواد ضروری برای آش رشته آذری :

سبزی آش زدوده شدهیک کیلوگرم
رشته آش۴۰۰ گرم
نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته روی هم یک و نیم پیمانه
جو طبخ شده یک پیمانه
هویج رنده شدهیک پیمانه
کلم برگ تهیه کند شدهدو پیمانه
پیاز داغنصف پیمانه
نعنا و سیر داغبه میزان ضروری
نمک، فلفل و زردچوبهبه میزان ضروری
روغندو قاشق غذا خوری

شیوه پخت آش رشته آذری :

تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را همراه با سبزی آش می‌پزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و می‌گذاریم تا طبخ بکند. پس از مکان افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را مییافزاییم و تا وقت مکان افتادن رشته روی شعله گاز می‌‌گذاریم.

***********************************

نگارنده : لاله غ.

غذاهای گوناگون در بخش طرز تهیه انواع غذا سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

گر مدد خواستم از پير مغان عيب مکن
««« »»»
شيخ ما گفت که در صومعه همت نبود

شیوه آماده سازی آش رشته آذری

TT / 40 — TP / 27%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال