هر آنچه باید یک جدید عروس بداند (۴ عکس)


هر آنچه باید یک نو عروس بداند

نوعروسان معمولا در ابتدای حیات در انجام بسیاری از کارهای منزل مستأصل می شوند به این علت که تا پیش از عروسی مسئولیت تمام کارهای منزل را به عهده نداشتند و به همین دلیل پس از عروسی با مشکلاتی مواجه می شوند. سایت آسمونی در این مقاله اطلاعات بسیار سودمند و کاربردی در رابطه با موارد منزل داری ویزه نوعروسان عنوان می کند که در ادامه می خوانید. همچنان آسمونی را همراهی کنید.

تصویر و عکس شماره ۱ ⇩

تصویر و عکس هر آنچه باید یک نو عروس آگاهی بدارد

موارد سودمند منزل داری برای نوعروس ها

۱- یکی از خوب ترین روش ها برای زدودن دست‌ها پس از پوست گرفتن بادمجان شستشوی دست با آب ژاول است. برای این کار با پنبه‌ای آغشته به آب ژاول دست‌ها را زدایید. برای جلو گیری از این معضل بهتر است با دستکش برای پوست گرفتن بادمجان اقدام کنید

۲- خوب ترین روش برای خنک نگهداشتن شربت‌ها در فصل تابستان بهره گیری از گیلاس، آلبالو یا انگور منجمد شده است. با بهره گیری از این میوه‌ها دیگر آب شدن یخ‌ها سبب تحول مزه و بی‌مزه شدن شربت نمی‌شود

۳- میوه‌ها و سبزی‌ها را تنها در شرایطی که تصمیم دارید آنها را خورید یا برای تهیه خوراکی و دسر از آنها بهره گیرید، بشویید. در غیراین صورت آنها خیلی زود فاسد می‌شوند.

۴- برای برطرف کردن بوی بد چاه بهتر است مقداری جوش شیرین را با پودر خودرو لباسشویی ترکیب کرده و آن را با فشار آب داغ داخل لوله‌ها بریزید.

۵- اگه شستشوی پرده‌ها را در منزل انجام می‌دهید به دلیل داشته باشید به مکان آنکه آنها را تا کرده یا در سبد رخت‌ها گذارید تا خشک شود آنها را به صورت نمدار از مکانی عالی آویزان کنید تا بدون احتیاج به اتو کشیدن قابل استفاده باشند.

۶- برای صرفه‌جویی در مصرف آب به یاد داشته باشید که اگه در خانه‌تان آکواریوم دارید آب آن را دور نریزید. از آن برای آبیاری درختان، باغچه و گلدان‌های خود بهره گیرید.

۷- اگه چای روی تیپ و رومیزی شما ریخته و امکان شستشوی سه سوته آن مقدور نیست خیلی با سرعت پارچه‌ای پاک را با پودر لباسشویی و آب ترکیب نمایید و آن را روی پارچه یا پیراهن‌تان بکشید.

۸- برای پیش گیری از فاسد شدن سبزی ها آنها را در بخشی جداگانه و دور از انواع مختلف گوشت‌های سرخ و سفید گذارید.

۹- ادویه‌ها و سبزی‌های خوش بو را حتما در ظروف شیشه‌ای در بسته نگه دارید تا بو و مزه آنها نابود نشود. شیشه سس‌های مایونز خوب ترین وسیله برای نگهداری این ادویه‌ها هستند.

۱۰- یکی از شیوه‌های جلو گیری از شپشک زدن برنج، ترکیب نمودن کیسه برنج اخرخنده است. این کار مانع از وجود حشرات در برنج می‌شود.

۱۱- اسفنج‌هایی را که برای شستشوی ظرف‌ها استفاده می‌کنید هر از گاهی ضدعفونی کنید. خوب ترین کار برای ضدعفونی کردن آنها جوشاندن اسفنج‌ها داخل ظرف آب به مدت نیم ساعت است.

تصویر و عکس شماره ۲ ⇩تصویر و عکس هر آنچه باید یک نو عروس آگاهی بدارد

چه وقت‌ باید به‌ خوراکی نمک‌ زد؟

▪ به‌ سوپ‌ و آبگوشت‌ از ابتدای پخت‌ نمک‌ بزنید.

▪ به‌ گوشت‌ها درست‌ اندکی‌ قبل‌ از برداشتن‌ از روی‌ آتش‌ نمک‌ بزنید.

▪ سبزیجات‌ را در آب‌ نمک‌داربپزید.

چه‌ کنیم‌ که‌ تخم‌مرغ‌ ترک نخورد ؟

برای‌ آنکه‌ هنگام‌ پختن‌تخم‌مرغ‌، آنها در آب‌ ترک‌ نخورند چندین راه‌ وجود دارد :

▪ در آبی‌ که‌ تخم‌مرغ‌ها در آن ‌می‌جوشد مقدار زیادی‌ نمک‌ بریزید.

▪ قبلا به‌ وسیله‌ یک‌ سوزن‌ ته‌تخم‌مرغ‌ را سوراخ‌ کنید و آن‌ را داخل‌آب‌ خنک بیندازید.

▪ وقتی‌ می‌خواهید تخم‌مرغ‌ طبخ بکند تا سفت‌ شود مقداری‌ سرکه‌ به‌ آب‌اضافه‌ کنید.

نکته‌ای در رابطه با روش شکستن نارگیل :

برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید :

ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکه‌هایی شبیه به چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه گذاشته به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه قرار بدهید تا با حرارت بالا طبخ بکند پس از این وقت منتظر مانید تا پوست آن خنک شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید.

چندین مورد در رابطه با گرفتن آب میوه :

مد نظر گرفته باشید که زمانی می‌خواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف آماده کنید. زیرا مثلا اگه آب هویج بماند، تلخ و اگه آب سیب مدتی بماند مشکی می‌شود.

تصویر و عکس شماره ۳ ⇩تصویر و عکس هر آنچه باید یک نو عروس آگاهی بدارد

اگه می‌خواهید از آب میوه‌ای بهره گیرید که در آن فصل وجود ندارد، می‌توانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را نگه دارید. به این صورت که آب میوه مورد نظر شبیه به لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را داخل قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرده و داخل کیسه پلاستیکی گذارید و داخل فریزر نگهدارید تا در وقت مورد نظر یکی از این قالب‌ها را داخل لیوان شربت بیندازید و از آن بهره گیرید.

چندین مورد در رابطه با گردو :

▪ اگه می‌خواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان مشکی نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید.

▪ اگه می‌خواهید مغز گردو را سلامت از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید.

چندین مورد درباره میوه‌ها :

▪ تشخیص گریپ‌فروت خوب :

از ضخامت و کلفتی پوست گریپ‌فروت به آبدار بودن یا نبودن آن می‌توانید پی ببرید. برای تشخیص این که گریپ‌فروت ضخیم است یا باریک به پایان آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط می‌شود دقت دارید. در این قسمت از گریپ‌فروت برآمدگی به وجود آمده است و اصولاً ناصاف و پر کشور چین به نظر می‌رسد که پوست آن ضخیم است و هر چه پوست گریپ‌فروت ضخیم‌تر باشد پر آب‌تر است.

رسیده شدن خرمالوی نارس :

اگه خرمالوی شما نارس است، آنها را در جوار هم بچینید و در گوشه‌ای قرار بدهید. مدتی که در همین حال بمانند خرمالوها رسیده و شیرین می‌شوند.

تصویر و عکس شماره ۴ ⇩تصویر و عکس هر آنچه باید یک نو عروس آگاهی بدارد

****ضمن تشكر از حسن انتخاب شما ،لطفا نظرات خود را در انتهاى صفحه براى ما بنويسيد****

نگارش از: پوران ذ.

خانه داری در بخش خانه سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

چو طفلان تا کی ای زاهد فريبی
««« »»»
به سيب بوستان و شهد و شيرم

هر آنچه باید یک جدید عروس بداند (۴ عکس)

TT / 216 — TP / 22%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال