سبزیجات پاییزی با طعم ادویه هندی


با درست کردن این غذای فوق العاده سالم تنها در 30 دقیقه می توانید طعم ادویه هندی کاری را با تمام وجود حس کنید. در این دستور پخت سعی شده از سبزیجات پاییزی که در حال حاضر بهترین کیفیت آنها را می توانید پیدا کنید استفاده شود.
 
مواد لازم:

    یک و یک دوم قاشق چای خوری روغن زیتون

    یک فنجان سیب زمینی شیرین پوست کنده و به صورت مکعبی قطعه قطعه شده

    یک فنجان گلچه کل کلم

    یک چهارم فنجان پیاز که نازک خرد شده باشد

    دو قاشق چای خوری پودر ادویه کاری

    یک دوم فنجان آب سبزیجات

    یک چهارم قاشق چای خوری نمک

    425 گرم نخود آب کشیده و خشک شده

    410 گرم گوجه فرنگی ریز خرد شده

    دو قاشق غذا خوری، گشنیز تازه خرد شده

    یک دوم فنجان ماست چکیده با چربی دو درصد

 
سبزیجات پاییزی ، آشپزی ، غذای سالم

دستور پخت:

1. روغن زیتون را در یک ماهی تابه بزرگ و روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. سیب زمینی شیرین را به ماهی تابه اضافه کنید، سه دقیقه سرخش کنید.
 
2. حرارت را به متوسط کاهش دهید. قطعات گل کلم، پیاز و پودر کاری را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید، میکس داخل ماهی تابه را مرتب تکان دهید و بهم بزنید.
 
3. آب سبزیجات و سه مورد بعدی در لیست مواد لازم را اضافه کنید ( تا گوجه فرنگی ) مواد داخل ماهی تابه را به جوش بیاورید، درب ماهی تابه را بگذارید، حرارت را کاهش دهید و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات نرم شوند بجوشانید.
 
4. در حال جوشیدن مواد را مرتب بهم بزنید و در پایان هم روی آن گشنیز تازه بریزید و با ماست سرو کنید.

منبع :  دکتر کرمانی

[ منبع این خبر سایت ایران مطلب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال