طرز تهیه و پخت نخودآب


پخت نخودآب،نخودآب

طرز تهیه و پخت نخودآب:

برای تهیه نخودآب بهتر است, 200گرم نخود را شب قبل خیس کرده و صبح روز بعد آب آن را خالی کرده و نخودهای خیس‌خورده را همراه با یک قلم دارچین 10گرمی در مقدار زیادی آب بپزید؛ به‌طوری که نخودها له شوند. هر زمان که آبش کم شد به آن به‌قدری آب اضافه کنید که در پایان پخت سطح آب به همان میزان اولیه باشد.در ادامه ترکیب فوق را صاف کنید و مایع به دست آمده را دوباره بپزید تا کمی غلیظ شود به این ترتیب نخودآب آماده است.

پخت نخود نباید در دیگ زودپز انجام شود. روغن بادام، نمک و اندکی پیاز و زیره و میخک نیز می‌توان برای تقویت آثار و افزایش درجه گرمی غذا به آن افزود.

 
نخودآب را کی بخوریم؟

نخودآب را بدون نان در ساعت‌های:

    8 صبح

    12 ظهر

    4 بعدازظهر

    8 شب

به هر میزانی که میل داشتید و با کمی نمک مصرف کنید.

 
اگر با خوردن نخودآب نفخ می کنید:

در صورت بروز نفخ می‌توانید در نوبت‌های بعدی پخت به آن زیره سیاه نیز اضافه کنید.

 
خواص درمانی نخودآب

    -در دفع مواد بلغمی از بدن مفید است.

    -ادرارآور است.

    -تقویت کننده قوای جنسی است.

    -مقوى بدن‌های ضعیف است.

    -تحلیل‌ برنده باد(نفخ) و بیماری‌های ناشی از باد است.

    -در کل برای بیماری‌های ناشی از بلغم و سودا و باد مفید است.

    -برای بیماران مبتلا به بیماری‌های مغزی ناشی از سردی و برای بیماران مالیخولیایی مفید است.

    -برای بیماری‌های کلیه و مثانه مفید است.


نکته: البته مصرف آن و به‌ویژه مداومت به آن برای صفراوى‌مزاجان مضر است.

نکته: مداومت بر این غذا یا مصرف آن به‌قصد درمان نیازمند مشورت با درمانگر مجرب است.

منبع:tasnimnews.com

[ منبع این خبر سایت ایران مطلب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال