رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید


رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید 

رولت مرغ همراه با بیسکویت ترد چه طعمی خواهد داشت؟ مطمئنا ما از یک طعم جدید و خاص صحبت می کنیم. پس یک بار هم که شده این غذا را امتحان کنید. این غذا در ظاهر کمی پیچیده به نظر می آید اما در عین حال خیلی ساده و آسان است. مرغ، کالباس و پنیر را به شکل رولت درآورده و در آغشته به مواد ترد می کنیم. به نظر شما کسی پیدا میشه که رولت مرغ با بیسکویت ترد رو دوست نداشته باشه؟

 

مواد لازم:

۴ عدد سینه مرغ

۲۵ عدد بیسکویت ترد

۴ الی ۵ عدد نان تست

۵ قاشق غذاخوری کره آب شده

۸ اسلایس کالباس

۸ اسلایس پنیر سوئیسی یا پنیر گودا

۳ قاشق غذاخوری سس خردل

۱ پیمانه آرد

۲ عدد تخم مرغ بزرگ

نمک و فلفل

 

بیایید با این ۳ ماده شروع کنیم: بیسکویت، نان و کره. الان بهترین زمان برای گرم کردن فر در دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت (۲۳۰درجه سانتیگراد) هست.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

نان و بیسکویت ها را در غذاساز بریزید و هم بزنید. سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا کاملا با نان و بیسکویت ها مخلوط شود.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

اکنون مواد را در سینی فر بریزید و داخل فر گرم به مدت ۳ تا ۵ دقیقه قرار دهید. حواستان به مواد باشد و آن را گهگاهی در فر هم بزنید تا کمی حالت ترد بگیرد و نسوزد. بعد از این که آماده شد داخل یک ظرف گود بریزید.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

قسمت دوم این دستور آماده کردن رولت مرغ هاست. ابتدا داخل کالباس ها کمی پنیر قرار دهید و رول کنید. اگر سوسیس ها کوچک است با دو عدد سوسیس رول ها را درست کنید.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

برای درست کردن رولت مرغ ابتدا باید وسط سینه مرغ شکاف ایجاد کنید. با استفاده از چاقوی تیز قسمت ضخیم آن را پیدا کنید و شکاف را همانند تصویر زیر درست کنید. حواستان باشد که کناره های آن بریده نشود فقط حفره ای وسط آن ایجاد کنید.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

سپس داخل حفره ها را با رول های سوسیس که از قبل آماده کرده اید پر کنید. قسمت های اضافه آمده سوسیس را ببرید و درب آن را کامل ببندید.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

دو طرف مرغ را با سس، فلفل و نمک آغشته کنید.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

قسمت سوم این دستور مواد روی رولت هاست. سه ظرف بزرگ برای تخم مرغ ها، آرد و مواد تستی که آماده کرده اید در نظر بگیرید. به تخم مرغ ها و آرد کمی نمک بزنید.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

مرغ ها را ابتدا به آرد آغشته کنید. سپس به تخم مرغ و در نهایت به مواد تست. مواد را روی مرغ پرس کنید تا کاملا بچسبد.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

برای سرخ کردن رول های مرغ ابتدا سینی فر را چرب کنید و مرغ ها را روی آن بچینید. به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه روی پایین ترین طبقه فر قرار دهید. سپس سینی را در طبقه بالاتر قرار دهیدو دمای فر را به ۴۰۰ درجه تغییر دهید. و بگذارید رولت ها به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در فر بماند. بعد از آماده شدن غذا بگذارید ۵ دقیقه سرد شود تا هنگام سرو آب نیندازد.

رولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنیدرولت مرغ را همراه با بیسکویت میل کنید

 

بدونیم

 

 

[ منبع این خبر سایت سایر می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال