آموزش تصویری درست کردن کره بادام


آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

آموزش تصویری درست کردن کره بادام 

کره بادام را می توانید در منزل هم درست کنید. کافی است آموزش زیر را دنبال کنید تا طرز تهیه آن را یاد بگیرید. کره بادام بسیار خوش طعم و مقوی می باشد. کره بادام را به راحتی می توان در خانه درست کرد. فقط با چند مواد ساده در عرض نیم ساعت می توانید کره بادام خانگی سالم و طبیعی بدون هیچ افزودنی یا مواد نگهدارنده درست کنید.

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

مواد لازم:
۲ فنجان بادام خام
۱ قاشق چای خوری روغن طبیعی (مثل روغن سبزیجات)
۱ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق غذاخوری عسل
سینی فر
غذاساز

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

همه مواد را آماده کنید و فر را روی درجه ۳۵۰ گرم کنید. از روغن طبیعی طعم دار بیشتر برای این که به روغن بادام هنگام مخلوط شدن طعم بدهد استفاده می کنیم. نمک این طعم را شدت می دهد. شیرین کننده این دستور کاملا اختیاری است. اگر دوست ندارید می توانید استفاده نکنید.

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

اکنون نوبت برشته کردن بادام هاست. بادام ها را در یک لایه روی سینی فر قرار دهید. و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید سرخ شود. سپس بگذارید کاملا سرد شود. البته بادام گرم زودتر آسیاب می شود اما ممکن است برای غذاساز خوب نباشد که بادام داغ را داخل آن بریزیم.

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

بادام، روغن، نمک و شیرین کننده را داخل غذاساز بریزید.

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

سپس همه مواد را با هم آسیاب کنید.

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

بعد از این که کاملا بادام ها آسیاب شد به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دوباره در غذاساز آن را آسیاب کنید. باید صبور باشید چون کمی طول می کشد تا روغن بادام بیرون بزند. هنگام آسیاب کردن بادام هر چند وقت یکبار با قاشق کناره های ظرف را هم بزنید تا همه مواد یکدست آسیاب شود. اگر غذاساز داغ کرد آن را خاموش کنید تا کمی سرد شود دوباره روشن کنید.

آموزش تصویری درست کردن کره بادامآموزش تصویری درست کردن کره بادام

بعد از این که کاملا بادام ها آسیاب شد به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه دوباره در غذاساز آن را آسیاب کنید. باید صبور باشید چون کمی طول می کشد تا روغن بادام بیرون بزند. هنگام آسیاب کردن بادام هر چند وقت یکبار با قاشق کناره های ظرف را هم بزنید تا همه مواد یکدست آسیاب شود. اگر غذاساز داغ کرد آن را خاموش کنید تا کمی سرد شود دوباره روشن کنید.

 

 

[ منبع این خبر سایت سایر می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال