طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله


خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.
 
مواد لازم:

        روغن 2 قاشق غذاخوری

        گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم

        پیاز ریز خرد شده 1 عدد

        سیر 4 حبه

        فلفل قرمز تازه 1 عدد

        چوب دارچین 1 عدد

        آویشن تازه 1 قاشق چایخوری

        برگ بو 1 عدد

        پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری

        زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری

        نمک و فلفل به میزان دلخواه

        رب گوجه 1/2 فنجان

        سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری

        آلوبخارا تازه 1 فنجان

        گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)

 
طرز تهیه خورش آلو،خورش آلو

طرز تهیه:
 
1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر  و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.

3.  چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

منبع : وب‌سایت ایران کوک

[ منبع این خبر سایت ایران مطلب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات