طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی


طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی

طرز تهیه گوشت قلقلی مکزیکی

 

• تعداد: 8 تا 10 نفر

• زمان تهیه: 10 دقیقه

• زمان پخت: 6 تا 7 ساعت (حرارت کم)

 

مواد لازم گوشت قلقلی مکزیکی :

 

• 800 گرم گوجه فرنگی پخته و نرم شده

• 340 گرم گوشت چرخ کرده

• یک عدد پیاز کوچک

• 425 گرم کنسرو لوبیا

• 400 گرم آب مرغ با سیر کبابی

• 283 گرم ذرت شیرین

روش تهیه گوشت قلقلی مکزیکی :

 

1. پیاز را داخل گوشت چرخ‌کرده رنده کنید و آنها را به شکل توپ قلقلی های کوچک درآورید.

 

2. در یک قابلمه متوسط، گوجه فرنگی های پخته شده به روش خورشتی، گوشت های قلقلی، کنسرو لوبیا، آب مرغ و ذرت ها را بریزید.

 

3.در آن را بگذارید. شعله را کم کنید و اجازه دهید 6 تا 7 ساعت بپزد. سپس در ظرف دلخواه با کمی گشنیز تازه سرو کنید.

 

[ منبع این خبر سایت تالاب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال