خورش گیاهی کرمی


خورش گیاهی،خورش نخود

هوس یک غذای راحت کرده اید که کالری اندوخته شده شما را بر باد ندهد؟ این شام شامل هیچ پنیر یا خمیر پیتزایی نیست و قول می دهم که در روغن زیاد سرخ نشده است. اما با این حال گرم، خوش طعم و رضایت بخش می باشد. بعد از خوردن یک لقمه از این خورش نخود و سیب زمینی شیرین با برنج نارگیل، شگفت زده می شوید.

هر وعده از این غذا حدود ۴۰۰ کالری دارد و از آنجا که این دستور، ۶ وعده به شما می دهد، می توانید دوستانتان را با این غذای جسورانه و درعین حال آسان تحت تاثیر قرار دهید یا بقیه آن را برای ناهار فردایتان نگه دارید. این دستور گیاهی و بدون گلوتن، به اسفناج (برای ویتامین و فیبر بیشتر) نیاز دارد اما اگر از سبزیجات در خورش خوشتان نمی آید، می توانید آن را حذف کنید.

خورش نخود نارگیل با سیب زمینی شیرین

برای آنکه بیشترین عطر و طعم را داشته باشید، برای درست کردن این دستور به یک آرام پز نیاز خواهید داشت. اگر آرام پز ندارید، این خورش را در یک قابلمه درست کنید و اجازه دهید به مدت ۱ ساعت آهسته بجوشد.

مواد لازم

خورش:

۱ قاشق چایخوری روغن زیتون

۱/۲ پیاز زرد خرد شده

۱ حبه سیر خرد شده

۱ قاشق غذاخوری زنجبیل ساییده

۱ قوطی ۰٫۵ کیلویی نخود (حدود ۱/۲ فنجان)

۲ فنجان گوجه فرنگی خرد شده بسته بندی یا کنسروی

۲ فنجان گلچه گل کلم کوچک

۱ عدد سیب زمینی شیرین پوست کنده و خرد شده

۱ قوطی شیر نارگیل کم چرب

۱ فنجان استاک سبزیجات

۱ قاشق غذاخوری گرام ماسالا

۱/۲ قاشق غذاخوری پودر کاری

۱ قاشق چایخوری نمک

۲ فنجان اسفناج بسته بندی شده خرد شده

برنج نارگیل:

۱/۲ فنجان برنج باسماتی قهوه ای نپخته

۱ قوطی شیرنارگیل کم چرب

۱/۲ فنجان آب

۱/۴ قاشق چایخوری نمک

روش تهیه

درست کردن خورش

۱- روغن را در یک ماهیتابه حرارت دهید. پیاز، سیر و زنجبیل تازه را به مدت ۷ دقیقه سرخ کنید.

۲- مخلوط پیاز را در یک آرام پز بریزید و مواد باقی مانده را به جز اسفناج به آن اضافه کنید.

۳- با حرارت کم به مدت ۶ ساعت یا با حرارت بالا به مدت ۴ ساعت بپزید.

۴- قبل از سرو کردن، اسفناج را در آن بریزید و بهم بزنید و برای ۵ دقیقه دیگر نیز حرارت دهید.

درست کردن برنج


برنج، شیر نارگیل، آب و نمک را به یک قابلمه اضافه کنید. حرارت را بالا دهید تا به جوش بیاید و سپس سر آن را بگذارید و حرارت را کم کنید و به مدت ۴۰ دقیقه آهسته بجوشانید. حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید خورش به مدت ۱۰ دقیقه سرپوشیده بماند و سپس با برنج سرو کنید.

منبع :fitnessmagazine.ir

[ منبع این خبر سایت ایران مطلب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال