شیوه پخت بروسکتا پیش غذای ایتالیایی (۲ عکس)


طرز تهیه بروسکتا پیش غذای ایتالیایی

تصویر و عکس شماره ۱ ⇩
تصویر و عکس شیوه پخت بروسکتا پیش غذای ایتالیایی

شیوه پخت بروسکتا پیش غذای ایتالیایی

 

در این بخش از شما را با راهکار تهیه یک پیش غذای سه سوته و انرژی زا بنام بروسکتا که در ایتالیا بسیار شایع است آشنا می سازیم.با ما در همراه باشید .وقت آماده سازی این پیش غذا  ۵ دقیقه و وقت پخت ۵ دقیقه است.
 
 

مواد ضروری

نان تست ، روغن زیتون ، گوجه فرنگی ، ریحان جدید، سیر ، پیازچه ، فلفل و نمک ، پنیر خامه ای یا پنیر موتزارلا (به مقدار ضروری)

تصویر و عکس شماره ۲ ⇩تصویر و عکس شیوه پخت بروسکتا پیش غذای ایتالیایی

بروسکتا ایتالیایی نام یک پیش غذاست که در مناطق مرکزی ایتالیا آماده می شود.برای تهیه این پیش غذای سبک و اشتها آور نان ها را تست کرده و روی آنها را سیر کوبیده شده بمالید سپس روی ان روغن زیتون ، فلفل و نمک بریزید ، گوجه ها و پیازچه ها را تهیه کند کنید و بهمراه ریحان و پنیر روی نان ها گذارید و پیش غذای طعم دارتان را سرو نمائید.

 

مورد : در این پیش غذا قادر می باشید از مواد دیگری مثل انواع مختلف سبزیجات ، انواع مختلف حبوبات ، کالباس ، پنیر و … هم بهره گیرید.

 

——————————–

تهیه شده توسط: بهگل ف.

آموزش های گوناگون در بخش آشپزی سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

دلم اميد فراوان به وصل روی تو داشت
««« »»»
ولی اجل به ره عمر رهزن امل است

شیوه پخت بروسکتا پیش غذای ایتالیایی (۲ عکس)

TT / 74 — TP / 40%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

تبلیغات