شیوه های طعم دار شدن ماهی


ترفندهای مزه دار شدن ماهی

تصویر و عکس شیوه های مزه دار شدن ماهی

چندین ترفند برای مزه دار کردن ماهی :

اگه میخواهید ماهی را کباب کنید معده اش را سرشاراز لیموترش ورقه شده و سیر رنده شده کنید تا طعم خوب تری داشته باشید.
ماهی را با آرد سوخاری تفت دهید که بهتر از آرد سفید می باشد.

 
ماهی منجمد شده را درون یخچال و یا درون شیر خنک گذارید و در دمای اطاق نگذارید.
اگه ماهی را می خواهید با سبزی پلو بخورید ، به سبزی آن مقداری بابونه جدید افزایید و درون شکم ماهی نیز با بابونه جدید پر کنید تا سبزی پلو ماهی خوشمزه و خوش عطری داشته باشید.

 
اگه به ماهی مقداری پودر سیر افزایید طعم دار تر میشه.

برای زدودن ماهی آن را در ظرفی که سرشاراز نمک، آب و چندین قاشق سرکه می باشد قرار بدهید تا دستتان بوی بدی نگیرد و ماهی نیز آسانتر زدوده شود.

اگه میخواهید ماهی را تفت دهید مقداری زعفران، زردچوبه، فلفل مشکی، نمک و آرد سوخاری را ترکیب نمایید و ماهی را در این مخلوط بغلتانید و بعد تفت دهید.

 
برای این که ماهی طعم طعم داری داشته باشد و پوک شود، آن را یک ساعت درون شیر خنک گذارید و بعد در روغن داغ انبوه تفت دهید.

برای تفت دادن ماهی، درون روغن چندین ورقه زنجبیل جدید یا نصف قاشق پودر زنجبیل بریزید و ماهی را در روغن تفت دهید. در این صورت ماهی تفت داده طعم دار تر خواهد شد.

**************

نگارنده : شروين س.

آموزش های گوناگون در بخش آشپزی سايت سرزه

بیت انتخابی از دیوان حافظ :

تو شمع انجمنی يک زبان و يک دل شو
««« »»»
خيال و کوشش پروانه بين و خندان باش

شیوه های طعم دار شدن ماهی

TT / 79 — TP / 33%

با دیگران به اشتراک بگذارید

[ منبع این خبر سایت سرزه می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال