دلیل کیک جمع شده چیست؟


کیک جمع شده،پختن کیک

دلیل کیک جمع شده

1 - دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوری که مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!

2 - زیادی قالب رو چرب کردید طوری که وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!

3 - مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید (مواد خیلی روی هم تا خوردن)

4 - بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.

5 - حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده(مدت طولانی)

6 - حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.

7 - فر سرد بوده بنابراین مدت پخت زیاد شده.

8 - مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.

9 - میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده ( این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره )

10 - قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.

11 - کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!

12 - در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!

13 - بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!


منبع : سورنا

[ منبع این خبر سایت ایران مطلب می باشد. ]

در صورتی که در خبر منتشر شده تخلفی مشاهده میکنید و یا نیاز به ارتباط با مسئول سایت جوونی | جدیدترین اخبار روز ایران و دنیا دارید روی این قسمت کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار منتشر شده

تبلیغات

دانلود سریال خارجی

دانلود فیلم ایرانی

دانلود فیلم خارجی

دانلود فیلم و سریال